ASSA ABLOY, Mimarlara ve Proje Yöneticilerine Spesifikasyon Desteği Sunuyor

Projelerin en karmaşık süreçlerinden biri olan şartname oluşumu sırasında doğru kapılarda doğru ürünlerin kullanılmasının önemine dikkat çeken ASSA ABLOY, mimarlara ve proje yöneticilerine sağladığı ücretsiz spesifikasyon desteği sayesinde

kapılarda doğru ürün, aksesuar ve donanımların kullanılmasını misyonu haline getirdiğini açıkladı.

 

 

 

 

assa abloy 102a

ASSA ABLOY Spesifikasyon Ekibi tarafından yapılan açıklamada, “Türk Serbest Mimarlar Derneği, mimarlık ve mimarlık mesleğinin sorunlarının tartışılıp çözümler üretmek, serbest mimarlık pratiklerini ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmek ve mimarlık eğitimi ve araştırmalarını desteklemek göreviyle 1987 yılından günümüze kadar ‘Yapı sektörü buluşmaları’ etkinliğini sürdürmektedir” denildi.

İş ve Fırsat Olanakları Sunuldu

Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “ASSA ABLOY da mimari firmalar, mimarlar, inşaat firmaları ve mühendisler gibi çok sayıda sektör profesyonelini buluşturan bu etkinlikte yerini aldı. Masalarda oturan firmaları sektör profesyonelleri sırasıyla ziyaret ederken, kendilerine ayrılan 15 dakika sürede birbirlerini ve sunulan ürün ve hizmetleri tanıma fırsatı yakaladılar. Bu sayede etkinlikte oluşturulan network ağı ile de firmalara etkinlik sonrası da sürdürülebilen iş ve fırsat olanakları doğmuş oldu.

ASSA ABLOY’un masasında en çok dikkat çeken konu, markanın mimarlara ve proje yöneticilerine sunduğu spesifikasyon desteği oldu. Projelerin en karmaşık süreçlerinden biri olan şartname oluşumu sırasında doğru kapılarda doğru ürünlerin kullanılmasının önemine dikkat çeken ASSA ABLOY, sağladığı ücretsiz spesifikasyon desteği sayesinde kapılarda doğru ürün, aksesuar ve donanımların kullanılmasını misyonu haline getirmiş durumda.

assa abloy 102b

Proje Yöneticilerine Katma Değer Sağlamayı Amaçlıyor

Çoğu kişi bilmese ve önemsemese de kapıların farklı özellikleri ve farklı gereksinimleri var. Örneğin bir yangın kapısında yangın dayanımlı kilit ve panik çıkış aksesuarları kullanılmalı, bir ofis kapısında giriş çıkışları saatleriyle birlikte kaydedebilen ve kullanıcıların kolay erişimini sağlayarak mobil cihazlarıyla giriş yapabilecekleri kart okuyucular konumlandırılmalı. Bizim amacımız aslında tamamen, bir projedeki kapıların doğru ürünlerle donatılıyor olması. Çünkü doğru ürün kullanımı, projelerde bizim için de çok önemli. Aksi takdirde yanlış ürün kullanıldığında, maliyet ve en önemlisi; güvenlik açıkları oluşuyor. Biz bu yüzden bu mimari danışmanlık hizmeti ile projeyi yöneten müşterilerimize katma değer sağlamayı amaçlıyoruz.”

ASSA ABLOY Offers Specification Support to Architects and Project Managers

Emphasizing the importance of using the right products in the doors during the specification process, one of the most intricate processes of projects, ASSA ABLOY announces that using the right products, accessories and equipment for doors has become a mission thanks to the free specification support it provides to architects and project managers.

assa abloy 102c

Powered by OrdaSoft!