pusula dekoratif lgPusula Karolaj, Avrasya’nın Dev Buluşmasında Çözüm Ortakları ve Bayileriyle Buluşacak

2005 yılından bu yana dekoratif profil üretimi yaparak sektörde faaliyet gösteren Pusula Karolaj, 11-14 Kasım tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Avrasya Cam Fuarı’na, yenilikçi bir stantla katılacak.

 

 

 

pusula dekoratif 102a

Pusula Karolaj firma yetkilisi Ülkü TOPAL, Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarı’nın sektörün dev buluşması olduğunu belirtti ve bu önemli etkinliğe titizlikle hazırlandıklarını ifade etti. TOPAL, “Ürünlerimizin önemli bir bölümünü dünyanın birçok ülkesine ihraç eden bir firma olarak, sektörün küresel gelişimine katkı sağlayan bu fuarda 16 yıldır yer alıyoruz. Bu yıl oldukça heyecanlıyız çünkü özverili çalışmalarımızın sonucunda ilk kez sergileyeceğimiz yeni ürünümüzü sektör temsilcileriyle buluşturacağız. Ayrıca, geçmiş yıllara göre daha dinamik ve teknolojik bir stant hazırladık ve bu stantta bayilerimiz ve çözüm ortaklarımızla bir araya gelme fırsatı bulacağız. Bayilerimizi ve çözüm ortaklarımızı, 11A Salondaki 1167A numaralı standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” şeklinde konuştu.

Pusula Karolaj will meet its Solution Partners and Dealers at the Great Meeting of Eurasia   

Operating in the sector since 2005 by manufacturing decorative profiles, Pusula Karolaj will be participating in the Eurasia Glass Fair, to be held at Istanbul Tüyap Fair and Congress Center on November 11-14, with an innovative stand.

Powered by OrdaSoft!