Ege Profil Tic. ve San. A.Ş.’nin Deceuninck Test Merkezi (DEC-TC), TURKAK Tarafından Akredite Edildi

Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. Ar-Ge Merkezi’nin, TS EN 14351-1 standardına göre sürdürmekte olduğu pencere ve kapı performans testleri için, TURKAK’a gerçekleştirdiği başvuru neticesinde  TS EN ISO IEC 17025 kapsamında, akreditasyon başvurusu olumlu sonuçlanarak

TURKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) onaylı akredite kuruluş veri tabanında yel almıştır.

 

 

 

ege profil 102a

Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. bünyesinde bulunan Ar-Ge Merkezi, 2017 yılında onaylanarak, ürün geliştirme-inovasyon, kalıp teknolojisi ve proses geliştirme faaliyetleri üzerine, yurt içi ve yurt dışı pazarlarına yönelik yenilikçi ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Ar-Ge Merkezi içinde sürdürülen projelerde, PVC profilin imalatı ile başlayarak, montaja kadar devam eden süreçte, uygulayıcı ve kullanıcıların talepleri, analiz ve simülasyonlar üzerinden yapılan çalışmalar ile inovatif ürünlere dönüştürülerek pazara sunulmaktadır.

Ar-Ge Merkezi’nin son başarılarından biri olan, yapılan tüm pencere ve kapı testleri için TURKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) onaylı akreditasyon merkezi sayesinde Ege Profil Tic. San. A.Ş., bünyesinde bulunan tüm markaların bayilerine de destek verebilecek.

ege profil 102b

1981’den Günümüze Uzanan Başarı

PVC profil sektöründe; Egepen Deceuninck, Winsa, Pimapen, Maestro, cam balkon sektöründe; Camoda ve ayrıca alüminyum sektöründe IQ Alüminyum markalarını bünyesinde bulunduran Türkiye’nin öncü kuruluşu Ege Profil, 1981 yılında Namık Mazhar Zorlu ve Oğulları Plastik Profil Sanayii Kollektif Şirketi olarak kurularak, 1982 yılında unvan değişikliği ile bugünkü adını aldı. 2000 yılında, Dünya’nın ilk 3 profil üreticisinden biri olan Belçikalı Deceuninck Grubu’na satıldı. Ege Profil, 2001 yılından itibaren yüksek performans göstererek sürekli büyüme kaydetti.

Ege Profil Tic. ve San. A.Ş.’s Deceuninck Test Center (DEC- TC) Accredited by TURKAK

Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. R&D Center was accepted into TURKAK’s database of accredited institutions under TS EN ISO IEC 17025 following the accreditation application submitted to TURKAK for window and door performance tests conducted as per the TS EN 14351-1 standard.

Powered by OrdaSoft!