Teamplast 2024’te İhracat Hedefine Odaklanacak

Teamplast Firma Sahibi Murat ÇOBAN ile firmanın faaliyetleri ve ürün grupları ile gelecek hedefleri hakkında bilgiler edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

 

 

teamplast 102a

Röportajımıza başlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

Murat ÇOBAN olarak sektörde 2007 yılından bu yana satış pazarlama faaliyeti içerisindeydim. Sektörde kendi işimle ilgili birçok tanınmış firmada deneyim elde ettikten sonra 2021 yılında REHAU üretici bayiliği alarak üretim tesisimizi açmış olduk.

Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz? (kuruluşu,m2 bilgisi, personel sayısı gibi)

Firmamız İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Aktim 2 İş Merkezi içerisinde faaliyet göstermektedir. 800 m2 kapalı 500 m2 açık alana sahip olan tesisimizde son teknoloji KABAN marka PVC işleme hattı makinalarıyla üretim yapmaktayız. 12 profesyonel takım arkadaşlarımızla birlikte müşterilerimize üretim ve montaj hizmeti sunuyoruz.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Firma olarak PVC pencere ve kapı sistemleri üretimimize bu yıl ek olarak ASAŞ marka panjur ve kepenk sistemleri bayiliği alarak üretim ve rekabet gücümüzü artırmış olduk. Bunun yanı sıra balkon camlama sistemleri ve gölgelendirme sistemlerine yönelik satış hizmetini gerçekleştirmekteyiz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Şu an çalışmakta olduğumuz tedarik markalarının piyasa gücü ve firmamızın “Kusursuz Pencere’’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, müşterilerimize sunduğumu satış ve satış sonrası desteklerimiz rekabet gücümüzü artırıyoruz.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Çalıştığımız tüm tedarikçiler kendi alanlarında bizim üretim kriterlerimize uygun firmalardır. Seçtiğimiz kriterler ise kaliteli malzeme, zamanlama, çözüm odaklılık, dürüstlük ve işinin arkasında durma gibi profesyonel ticarette olması gereken kriterlerdir.

İhracat faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

2024 yılı hedeflerimiz içinde ihracat konusu ilk önceliklerimizdendir. Bununla ilgili Avrupa ve ABD bölgeleri için görüşmelerimiz devam etmekle beraber 2024 yılı içerisinde satış olarak yoğunlaşacağımız beklentisindeyiz.

teamplast 102b

2023 yılını firmanız ve sektörümüz açısından değerlendirebilir misiniz?

2023 yılı tüm sektörümüz için olumlu bir yıl olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar ekonomik şartlar oluşmuş olsa bile sektörde yoğun bir tempo söz konusu. Biz de var gücümüzle bu yoğunluğa yetişmeye ve kaliteden ödün vermeden ihtiyaçları karşılamaya devam ediyoruz.

Firmanızın hedef, plan ve beklentilerinden bahseder misiniz?

2023 yılını sektörel olarak iyi bir noktada bitirmek istiyoruz. Teamplast ailesi olarak müşteri kitlemizi çoğaltmak ve ‘’Kusursuz Pencere’’ sloganı ile sektörde gerçekten farklı olabilmek en büyük hedeflerimiz arasındadır.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Teamplast to Focus on Export Target in 2024

We had an interview with Murat ÇOBAN, the Owner of Teamplast Company, in which we learnt about the company’s activities, product groups and future targets.

Powered by OrdaSoft!