ege keskin camEge Keskin Cam 2023’te Tamamlayacağı Yatırımla Müşteri Portföyünü Genişletecek

Ege Keskin Cam’ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali KESKİN ile firmanın 53 yıllık köklü tecrübesinin izinden giderek faaliyetleri hakkında bilgi edindiğimiz, Sırbistan WindoShow Fuarı’na ilişkin değerlendirmelerini aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

ege keskin cam 82a

Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Ege Keskin Cam Denizli lokasyonunda toplam 20.000 m2 kapalı alana sahip iki fabrikası ile yurtiçi ve yurtdışına hizmet vermektedir. 53 yıllık geçmişe sahip şirketimiz ben ve yönetim kurulu üyelerimiz Furkan KESKİN, Serkan KESKİN oğullarım ile birlikte aile şirketi olarak faaliyetlerine devam etmekte ve yönetilmektedir. Şirketimiz mimari camların üretiminde ve satışında yüksek kabiliyetlere sahiptir. Ayrıca Şirketimiz Denizli’nin ilklerinden olup Şişecam ve bölgemizin de önde gelen Isıcam bayilerindendir. Yüksek pazar payı ve yüksek üretim kabiliyetleri ile sektörde akla gelen firmalardan biri olma özelliğine sahiptir.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Ege Keskin Cam olarak geniş ürün yelpazesinde hizmet sunmaktayız. Aylık ortalama 10.000 m2 Şişecam garantili ısıcam üretimi gerçekleştirmekteyiz. 4-5-6-8-10-12 mm kalınlıklardaki camların kesimi, temperlenmesi, laminasyonu ve oyuk delik işlemlerinin gerçekleştirilmesi şeklinde yaklaşık 40.000m2 camın işlenmesi de aylık olarak gerçekleşmektedir. Ürünlerimiz mimari alanlarda faaliyet gösteren büyükten küçüğe tüm firmalar tarafından güvenle tercih edilmektedir. Özellikle PVC ve alüminyum doğrama uygulama firmaları ile duşa kabin, cam balkon pergola dış cephe uygulamalarında faaliyet gösteren firmaların taleplerine karşılık vermekteyiz. Son teknoloji üretim parkurumuz ve makinelerimiz ile sektöründe bilgili yetkin çalışma arkadaşlarımız ile cama değer katmak için yoğun mesai harcamaktayız. Bu bağlamda güncel gelişmeleri en yakından takip edip işletmemizde uygulamayı misyon ve vizyon olarak belirlemiş bulunmaktayız.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Sektörün önemli kuruluşları ile gerekli akredite çalışmalarımızı gerçekleştirip, işletmemizi uluslararası standartlara uygun bir şekilde üretim gerçekleştirmeye senkronize etmeye önem göstermekteyiz. Müşteri memnuniyeti ve garanti kapsamları ile son kullanıcı ve uygulayıcı firmaları her zaman mümkün olan en iyi ile buluşturmayı amaçlamaktayız. Bu bağlamda olumlu sonuçlar ve geri dönüşler aldığımızı belirtmek isterim. Gelişerek birlikte büyüdüğümüz tüm tedarik ağımıza ve müşterilerimize sizlerin huzurunda teşekkür etmek isterim. Her geçen gün daha iyiye mottomuz ile geleceğe ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Birbirinden kıymetli çözüm ortaklarımız ile ana gayemiz kaliteyi son kullanıcı ile buluşturmaktır. Bu doğrultuda faaliyetlerine maksimum önemi ve gayreti veren ticari ahlaka sahip kurum ve kuruluşlar ile birlikte yol yürümekteyiz. Yine yeniden gösterdikleri tüm yapıcı ve kaliteli faaliyetlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

İhracat faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Çağımızın gereklilikleri doğrultusunda ihracat departmanımızda da gerekli yenilikleri sağlamak hususunda yüksek hassasiyete sahibiz. İlgili departman çalışanlarımız ile 208 hedef ülke özelinde pazarlama ve tanıtım faaliyetlerimiz, işbirliği görüşmelerimiz ve arayışlarımız hızla devam etmektedir. Yüksek kalitenin doğru fiyatlar ile mümkün olan en çok ülkeye ulaşmasını sağlamak milli ve temel hedeflerimizden biridir. Ülkemize katma değerli girdi sağlanması adına mümkün olan tüm faaliyetleri ön planda tutmaktayız. Yakın gelecekte ihracatımızın %100 oranında artışını hedeflemekteyiz.

 

ege keskin cam 82b

Katılım sağladığınız Sırbistan WindoShow Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Hedef pazarlarımız içerisinde olan balkan ülkeleri ile buluşmamız kendimizi gösterebilmemiz noktasında önemli bir etkinlikti. Özellikle Türk iş yapısına hakim bölge halkı ve iş adamları ile tanışmak ürünlerimizi sergileyebilmek bizler için büyük bir şanstı. Görüşmelerimiz ve talepler karşısında oldukça memnunuz tamamının siparişe dönüşmesi için çabalamaktayız ve bölgede yüksek pazar payı yakalamayı hedeflemekteyiz. Fuarın organizasyonunda emeği geçen Tüyap ailesine, fuarın duyurulması alanında tanıtıcı faaliyetlerde bulunun Win&ARTProje- ALU&Art ailesine ve tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarda bölge coğrafyasının ihtiyacı olabilecek, yoğun kullanımı gerçekleşen ürünleri sergilemekte seçici davrandık. Doğru ürünün doğru hedef kitle ile buluşması için doğru pazar araştırması ve analizler ile ürünler seçerek sergilenmesini gerçekleştirdik. İç mimarlık alanında güncel teknolojiye sahip bazı premium ürünlerimizin de ilk kez burada müşterilerimizle buluşmasını sağladık.

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

2023’te 2022 yılında başlamış olduğumuz yatırım faaliyetlerimizi tamamlayıp güçlenerek iç ve dış pazarlarda artarak yükselen müşteri portföyümüz ile kaliteden ödün vermeden pazar paylarımızı artırmayı hedefliyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Sektöre hizmet veren, ışık tutan siz ve diğer tüm üretici paydaşlarımıza ve Win&ARTProje- ALU&Art Dergilerine teşekkür ederiz. Bizleri takip etmenizi önemle öneririz. Sağlıcakla kalın.

Ege Keskin Cam will Expand Its Customer Portfolio with Its Investment to be Completed in 2023

We conducted an interview with Mustafa Ali KESKİN, Founder and Board Chairman of Ege Keskin Cam, in which we not only learnt about the activities of the company following the footsteps of its 53 years of deep-rooted experience, but also received his evaluations regarding the Serbia Windoshow Fair.

ege keskin cam 82c

Powered by OrdaSoft!