Winsa ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülünü Kazandı

Daima bir adım önde misyonu ile ilklerin yeniliklerin öncüsü olan Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, Yapı Kataloğu çatısı altında 28. kez hayat bulan “ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri”nde Yeni Dorado 76 Sistemi ile Yapıda Yenilikçilik kategorisinde ödüle layık görüldü.

 

 

 

winsa 100 2a

Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri’nin Yeni Dorado 76 Sistemi yeni nesil modern cephelere tam uyum sağlayan, minimal tasarım hatları ile daha önce dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen Red Dot Product Design ödülünü, ürün tasarımı kategorisinde kazanmıştı. Ardından Türkiye’de de büyük bir başarıya imza atarak yapı sektörü alanının en önemli ödülü olan ALTIN ÇEKÜL ödülünün de sahibi oldu.

Yapı Kataloğu 50. Yıl Diyalog Etkinlikleri kapsamında Bomontia’da gerçekleşen keyifli içerik programının ardından düzenlenen ödül töreninde, Winsa Genel Müdür Yardımcısı Batuhan BOYACI’ya Winsa Yeni Dorado 76 Sistemi’ne verilen Yapıda Yenilikçi Ürün ödülü takdim edildi.

Winsa Won GOLDEN PLUMMET International Building Catalogue Award

Winsa PVC Window and Door Systems, which is the pioneer of innovations with its mission of always being one step ahead, was granted the award in the category of Innovation in Construction with its New Dorado 76 System in the “GOLDEN PLUMMET International Building Catalogue Awards”, which was organized for the 28th time under the roof of the Building Catalogue.

winsa 100 2b

winsa 100 2c

Powered by OrdaSoft!