PÜKAD, Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarları’nda Her Zamanki Yerini Aldı

PÜKAD, (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) 2022’nin finaline damga vuran Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’ndaki standında sektör profesyonelleriyle bir araya geldi. Fuar süresince sektör temsilcilerini standında ağırlayarak 2023 beklenti ve hedeflerine projeksiyon tuttu.

 

 

 

pukad 98a

Yaklaşık 25 yıldır Türkiye’nin önde gelen profil sanayicilerini aynı çatı altına getiren PÜKAD, (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) sektörün buluşma noktalarında yerini alarak firmaların ticari faaliyetlerine değer kazandırmayı sürdürüyor. Köklü tecrübesiyle gücüne güç katarak sektörün çatı kuruluşu haline dönüşen dernek, Avrasya’nın en büyük ve prestijli sektörel fuarlarının başında gelen Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları’nda her zamanki yerini aldı.

Fuarın Destekçileri Arasında

Fuarın destekçileri arasında yer alan PÜKAD, fuar sırasında her zaman olduğu gibi sektör paydaşlarına yeni yol haritaları sunmayı sürdürdü. 12-16 Kasım tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuar, 126 ülkeden 13.143’ü yurtdışı ve 46.985’i Türkiye’den olmak üzere toplam 60.128 kişiyi tek adreste buluşturdu. PÜKAD’ın standı en çok ziyaret edilen stantlar arasında yerini aldı.

PÜKAD Took Its Regular Part at the Eurasian Door and Window Exhibition

PÜKAD (Window and Door Industry Association) got together with industry professionals at its booth located in the Eurasian Door and Window Exhibition that left its mark on the finale of the year 2022. During the fair, it hosted sector representatives, and made projections on its expectations and targets for 2023 at its booth.

pukad 98b

pukad 98c

Powered by OrdaSoft!