simplex profil lgoSimplex Profil, Eurasia Glass 2022’de İş Ortaklarından Tam Puan Aldı

Simplex Profil ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş., 12 - 16 Kasım tarihlerinde düzenlenen Eurasia Glass 12. Uluslararası Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı’nda sektör ile buluştu.

 

 

 

simplex profil 98a

Sektörde çift cam ara boşluk profili üretimi ve çift cam kimyasalları satışında uzun yıllar faaliyet gösterenler tarafından yenilikçi bir anlayışla kurulan Simplex Profil ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş., çok genç bir firma olmasına rağmen köklü deneyimiyle sektördeki gücünü her geçen gün artırıyor. Alüminyum ara boşluk profili üretiminde Türkiye’de faaliyet gösteren Simplex Profil, Avrupa’da birçok ülkeye ürün ve hizmetlerini ihraç ederken, marka bilinirliğini güçlendirmek için yerel ve küresel sektörel fuarlara katılmayı sürdürüyor. Bu kapsamda bu yıl 12.’si düzenlenen ve Eurasia Glass Fuarı’na ilk kez katılan firma, ürünlerinin üstün kalitesiyle tüm iş ortaklarından tam puan aldı. Türkiye’deki kaliteli üretim potansiyelinin ve bağımsız üretim gücünün sergilendiği uluslararası fuarda, standıyla büyük ilgi gördü.

Değişen Müşteri İhtiyaçlarına Hızlı ve Ekonomik Çözümler

35 yılı aşan köklü tecrübeye sahip Simplex Profil, 2022 yılı başlarında aldığı EN 1279 sertifikası çerçevesinde “Sözde Değil Özde Kalite” anlayışı ilkesiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Yakın gelecekte alüminyum ara boşluk profilleri üretimi yanında sektörde ihtiyaç duyulan diğer malzemelerin üretimine başlamayı planlıyor. Simplex Profil’in yalıtımlı çift cam üretim sektörü için sunduğu çözümlerin detayları www.simplexspacer.com adresinde yer alıyor.

Simplex Profil Gets Full Points from Business Partners at Eurasia Glass 2022

Simplex Profil ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş. and the sector met at Eurasia Glass 12th International Glass Products and Applications, Production-Processing Technologies and Machinery, Auxiliary Products and Chemicals Fair held on November 12-16.

simplex profil 98b

Powered by OrdaSoft!