VEKA Spectral Yüzey İşlemede Bir Şaheser Yaratıyor

VEKA Spectral ile yüzey kaplamada pencere pazarındaki öncü rolünü bir kez daha kanıtlayan VEKA, PVC profillerini, 1’inci sınıf ısı ve en iyi ses yalıtımı, yüksek güvenlik, konfor ve yüksek estetik standartlar gibi mükemmel özelliklerle birleştiriyor.

VEKA Teknoloji ve Ar- Ge Müdürü Hermann SCHMITZ, “VEKA olarak son yıllarda yenilikçi malzemelerin geliştirilmesine büyük yatırımlar yaptık. Yeni teknoloji alanlarını geliştirmeye odaklanan bağımsız bir yetkinlik merkezi oluşturduk. Bazı özel alanlarda, kendi alanlarında uzman statüsüne sahip partnerlere işbirliği yaparak, yeni yüzeylerin geliştirmesine odaklandık. VEKA Spectral ürünümüzü, birkaç yıllık iş geliştirme sürecinin ilk ve mükemmel bir sonucu olarak sektöre kazandırdık” dedi.

 

veka 1a

VEKA Türkiye Bölge Müdürü, Ercan BEKEN ise “Asil, ultra mat görünümü ve renk çeşitliliğiyle fark yaratan VEKA Spectral ile pencereye zarafet katarak, onu binaların tasarım öğesi haline dönüştürüyoruz” dedi.

Mat, Kadifemsi ve Ekstra Dayanıklı

PVC profillerin mükemmel özelliklerini yüksek estetikle birleştiren VEKA Spectral, tasarımda yarattığı olağanüstülükle kadifemsi yüzeyler yaratıyor. Tasarımda renklerin belirleyiciliğini önemseyen VEKA, bu yeni ürünüyle renk yelpazesini genişletiyor. Piyasaya yeni sürülen bordo ultramat ve sepia kahverengi ultramat seçeneklerini de ekleyen VEKA Spectral programında 11 farklı renk seçeneği sunuyor. 

Geleceği Aktif Olarak Şekillendirin

VEKA Spectral, yeni geliştirilmiş, yüksek kaliteli cila yüzeyi ile kusursuz yansımasız bir mat elde etmeyi mümkün hale getiriyor. Tüm dikkatleri renginin ahengine çekmeyi başarabiliyor. Sahip olduğu şaşırtıcı derecedeki kadifemsi bir yüzeyi ile yumuşak bir haz yaşatıyor. Bu özel yüzey dokusu ayrıca son derecede kir itici olduğu için yüzeyin uzun ömürlülüğünü de destekliyor. Özel olarak sertleştirilmiş cila yüzeyleri yüksek derecede çizilme ve aşınma direncine sahip olduğundan, üretim ve montaj sırasında hasarlara karşı koruma ve aynı zamanda uzun süre kusursuz bir görünüm sağlıyor.

VEKA Spectral creates a Miracle in Surface Processing

Having proved its leading role in window market, thanks to surface processing with VEKA Spectral, VEKA unifies PVC profiles with such brilliant features as 1st-class heat and best sound insulation, high safety, comfort, and high aesthetical standards.

veka 1b

veka 1c

Powered by OrdaSoft!