Egepen Deceuninck Uyarıyor: “Doğru PVC Pencere ve Kapı Seçimi Cüzdanınızın da Dostu!”

Kış mevsiminde ısı kayıplarının önüne geçerek faturaları düşürmenin yolunun doğru PVC pencere ve kapı seçiminden geçtiğini vurgulayan Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer ÖZEN, pencerenin profil genişliği, ısı ve ses yalıtımı, hava geçirgenliği, doğru montaj ve cam kalitesine önem verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

 

 

 

egepen 01a

Binalardaki ısı kaybının en büyük nedenlerinden birini, dış cephedeki pencere ve kapılar oluşturuyor. PVC pencere ve kapı seçiminde yapılan yanlışlar da ısı kaybının katlanarak artmasına yol açıyor. Doğru ürünler ise yüksek yalıtım özellikleri sayesinde kışı rahat geçirmenizi sağlıyor. Kış mevsimini pencerenin önünde kar yağışını ve yağmuru izleyerek geçirme fikri güzel olsa da yanlış PVC pencere ve kapı seçimi nedeniyle bir türlü ısınamayan konutlarda bu keyif yarım kalıyor. Binalardaki ısı kaybının en büyük sebeplerinden biri de dış cephedeki pencere ve kapılar olduğu için kaliteli PVC kullanılmayınca ne ısınmak mümkün oluyor ne de ısınma giderlerini kontrol edebilmek!

Bu mevsimde, keyifli bir şekilde ısınmak ve ısı kayıplarının önüne geçerek faturalarınızı düşürmek için PVC pencere ve kapı seçimine önem vermek gerektiğini belirten Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer ÖZEN, dikkat edilmesi gereken noktaları; pencerenin profil genişliği, ısı ve ses yalıtımı, hava geçirgenliği, doğru montaj ve cam kalitesi olarak sıraladı.

Tamer ÖZEN: “Ürünlerimiz Isı ve Enerji Kaybını Engeller”

“Türkiye’nin Penceresi” sloganıyla dünya standartlarının da üstünde PVC üretimi gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tamer ÖZEN, “Kış aylarını rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmemiz, PVC pencere ve kapı seçimimizle çok yakından ilgili. Üstün teknolojik özellikler taşıyan Egepen Deceuninck ürünleri, ısı kaybını engeller. Ne kadar yaksanız da ısınamadığınız günler ve çok yüksek gelen faturalarınız geride kalır. Sevdiklerinizle kış mevsiminin tadını çıkarırsınız.” dedi.

Tamer ÖZEN: “Isınma Giderleriniz Kontrol Altında”

Şiddetli kar yağışına, yağmura ve soğuğa üst düzeyde dayanıklılık gösteren PVC ürünleri ile Egepen Deceuninck’in ısınma giderlerinin azalmasına da katkı sağladığını dile getiren Tamer ÖZEN, “İster merkezi sistemle ısının ister kat kaloriferi ya da elektrik enerjisiyle... Bizim ürünlerimiz sahip oldukları yüksek yalıtım özellikleri sayesinde evinizin ısısını korumasını sağlar. Böylece ısınma ve yakıt giderlerinizi kontrol etmeniz de kolaylaşır. PVC doğramalar, ahşap pencerelere oranla yüzde 45 oranında ısı tasarrufu sağlar” diye belirtti.

Egepen Deceuninck warns that: “It is also budget friendly to choose the right PVC window and door!”

Having underlined the importance of making the right choice in PVC windows and doors so as to avoid heat losses in the winter season, and thereby to lower heating expenses in the meantime, Tamer ÖZEN, Marketing and Sales Group Manager of Egepen Deceuninck also pointed to the need to place importance on the window’s profile width, heat and sound insulation, proper mounting, and glass quality.

egepen 01b

Powered by OrdaSoft!