eren pvcEren PVC Yeni Yatırımlarıyla İhracat ve İthalatta Büyümeyi Hedefliyor

Eren PVC Satış Destek Uzmanı Sevinç SEMİZER ile faaliyetlerinde ulaştıkları son noktayı ele aldığımız, yeni yatırımların faaliyetlere kazandırdıkları ve gelecek hedefleri hakkında bilgiler edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

eren pvc winax 100a

Röportajımıza başlarken firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Hadımköy’de faaliyet gösteren firmamız Eren PVC AKS. A.Ş, 15 yılı aşan süredir PVC ve alüminyum aksesuar sektöründe üretimini yaptığı ve yine yurtdışından ithal ettiği 2500’e yakın ürün çeşidini deneyimli satış ekibiyle değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Winax markamızla PVC profil ve aksesuarı, alüminyum profil ve aksesuarı, sineklik profili ve aksesuarları, XPS panel, vida, izolasyon ve çeşitli hırdavat malzemelerinin tedariğini yurtiçi ve yurtdışında bulunan müşterilerimize sağlıyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Winax markasının bünyesinde olmak bizler için en büyük garantidir. Sattığımız ürünün ismi ve markaya güven, satış sonrası destek, sevkiyatlarımızdaki hız en önemli avantajdır. Firma olarak en büyük rekabetçi avantajımız geniş bir ürün yelpazesine sahip olmamız ve gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında pazarlama çalışmalarımızın aktif olması firmamızı başarıya taşırken daha bir rekabetçi duruma getiriyor.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Sunduğumuz ürün çeşitliliği, yıllara dayalı olarak sağladığımız piyasa güvenirliliği ve tedarik zincirini aksatmayacak uzun vadeli iş ortaklığı yapabileceğimiz partnerler ile çalışmaya özen gösteriyoruz.

İhracat faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

İhracat stratejimizi oluştururken öncelikli olarak, ihracat için nereye odaklanmanız gerektiğine karar vererek ilerliyoruz. Rekabetçi konumunuzu belirleyip ve hangi ürünlerin uluslararası pazarlarda en iyi performansı göstereceğine karar vererek markamız için gerekli pazarları seçiyoruz.

Yıl içinde katılım sağladığınız/sağlayacağınız fuarlar ile ilgili bilgi verebilir misiniz? 

Yıllık satış hedeflerimize ulaşmanın en hızlı ve en basit yöntemleri arasında fuarlar başta gelmektedir. Kuruluşumuzdan bugüne kadar sektörümüzle alakalı önemli fuarlardan biri olan Tüyap Kongre Merkezi’nin düzenlediği fuarlara katılım sağlamaktayız. Bu sene de 11- 14 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Tüyap İstanbul 24.Uluslarası Pencere Fuarı’na 7. salonda, 714 B no’lu stantta katılım sağlayacağız. 

Bildiğimiz üzere yakın zamanda yeni merkezinize taşındınız. Öncelikle hayırlı olmasını dileriz. Bu merkezin özellikleri hakkında bilgi alabilir miyiz?

Çok teşekkür ederiz. Yeni yerimiz 4000 m² kapalı alan üzerine inşa edilmiş, 5 katlı bir binadan oluşmaktadır. Bulunduğumuz noktanın havalimanına, limana yakın olması, cadde üzerinde bulunması da hem bizlere hem de müşterilerimize ulaşım açısından kolaylık sağladı.

eren pvc winax 100b

2022 yılını firmanız ve sektörümüz açısından değerlendirebilir misiniz?

Türkiye’de PVC aksesuar sektörü, dünyada yaşanan olumsuz gelişmelerden doğrudan etkilenen sektörler arasında yer alıyor. Pandemi sonrasında oldukça avantajlı bir dönem yaşayan ve 2021 yılını ihracat rekorlarıyla tamamlayan firmamız, 2022 yılına sektör temsilcilerinin de uyarısıyla oldukça temkinli bir başlangıç yaptı. Dünya ekonomisinin 2022 yılında olumsuz etkilere maruz kalmasına rağmen hedeflerimizi aşmak için çok çalıştık ve hedeflerimize ulaştık.

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahsedebilir misiniz?

2023 yılında yeni yatırımlarımızın da etkisi ile ithalat ve ihracatta daha fazla büyümeyi hedefliyoruz. Faaliyetlerimizi her geçen gün artırarak firmamızın sektördeki konumunu daha da ileri seviyelere taşımayı ve işimize yatırım yaparak faaliyetlerimizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mı?

Bizi ziyaret ettiğiniz için Win&ART Proje ve ALU&Art Dergileri olarak firmamız adına sizlere teşekkür ediyoruz. Eren PVC AKS. A.Ş.- Winax markası olarak misyonumuzdan ve kalite politikamızdan ödün vermeden aralıksız hizmet vermeye devam edeceğimizi ve ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek olacağımızı belirtmek istiyoruz.

Eren PVC Plans to Expand in Exports and Imports with New Investments

We had an interview with Sevinç SEMİZER, Eren PVC Sales Support Specialist, where we discussed the current level of their operations, what benefits new investments have contributed to their operations, and their future goals.

eren pvc winax 100c

Powered by OrdaSoft!