Şehitlerimiz tekrar

EDİTORYAL

Kemal Bey resim 20212023 Değerlendirmeleri ile 2024’e Bakış

Mimart Yayıncılık olarak 18 yıldır sektörün temsilciliğini üstlenen Win&ARTProje ALU&Art Dergilerimizde firmalarımız, kurum ve kurulușlarımız ile 2023’ü değerlendirdik; 2024 öngörülerimizi masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız “Yüzyılın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yılında, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini merkez noktamızda tutarak, doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim hususlarının önemini yeniden vurguladık.

Sektör temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sektörümüz için önemli olan her türlü organizasyon ve fuarlarda firmalarımızı temsil ederek onların ulusal ve uluslararası yolculuklarına değer kazandırmaya devam ediyoruz.

19-23 Şubat tarihleri arasında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen R+T Almanya Panjur, Kapı-Geçiş ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda yerimizi aldık. Türk katılımının yüzde 100 arttığı fuarda Türkiye 120 firmayla en yüksek ikinci uluslararası katılım gerçekleştiren ülke oldu.

19-22 Mart 2024 tarihlerinde Almanya Nürnberg’te düzenlenecek olan kapı pencere sektörünün en büyük ve en önemli buluşmalarından biri Fensterbau Frontale Fuarı’nda, Tek Türk Medya Partneri olarak yerimizi alacağız. 1. Holde bulunan 132 nolu standımızda, fuara özel olarak hazırladığımız dergimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle, sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.

Diğer yandan; Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış ve medya partneri olarak Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’ta geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz WindoShow - Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nın 2.’si için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 22-24 Nisan 2024 tarihlerinde Seebbe Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarın satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

“Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye” vizyonumuzla, ihracatta öncü, tüm sektör paydaşlarımızla birlikte uluslararası arenada hedeflerimizin ötesini görerek hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu inancımız milletimizin çalıșmak ve üretmek konusundaki üstün mücadeleci gücüyle daha da yeşeriyor. Tüm firmalarımız yarattığı istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor.

Bizler de Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

imza

BETA Kimya A.Ş. Yapı Kimyasallarına Bir Pencere Daha Açtı

Türk kimya sektörünün köklü şirketlerinden BETA Kimya A.Ş fuarda ilk kez tanıtılan yeni Apel Poliüretan Mastik, Apel Nötr Dış Cephe Silikonu ürünleriyle sektör profesyonellerinden tam not aldı. MS polimerler ve montaj köpükleriyle de büyük beğeni topladı.

 

 

 

beta kimya 82a

Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı üreticilerinden BETA Kimya A.Ş., yapı ve inşaat sektöründe trendlerin belirlendiği fuarlarda boy göstermeye devam ediyor. 4-7 Mart 2020 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’nda yerli ve yabancı sektör profesyonelleriyle buluşan BETA Kimya A.Ş., Apel ve MitreApel markalı geniş ürün gamıyla yine fark yarattı. 

Apel Poliüretan Mastik ve Apel Nötr Dış Cephe Silikonu lansmanlarını da ilk kez Avrasya Pencere Fuarı’nda gerçekleştiren BETA Kimya A.Ş., inovatif ürünleri ve akılcı uygulama fikirleriyle de özellikle inşaat sektörü profesyonellerin ilgi odağı oldu. 

beta kimya 82aaApel Poliüretan Mastik İle Dış Cephelere Yeni Bir Dokunuş

Dış cephe kaplamalarında kullanılan kompozit paneller için özel olarak geliştirilen Apel Poliüretan Mastik, kalıcı esnekliği ve tüm iklim koşullarına karşı dayanıklı yapısıyla derz dolgu işlemlerine konfor katıyor. 

Gri, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle pek çok farklı kompozit cephe tasarımında kullanım imkanı sunan Apel Poliüretan Mastik, korozyonu önlemesinin yanı sıra su geçirmezlik özelliğiyle cepheleri koruma altına alıyor. 600 ml sosis ambalajla piyasaya sunulan Apel Poliüretan Mastik UV dayanım özelliği ve boyanabilir yapısı ile de dikkat çekiyor.

Apel Poliüretan Mastik, cam cephe uygulamaları, kapı ve pencere montajı, yapı bileşenleri arasındaki boşlukların doldurulması gibi pek çok alanda kullanım imkanı veriyor. 

Apel Nötr Dış Cephe Silikonu

Dış cephe uygulamaları için geliştirilen yüksek performanslı Apel Nötr Dış Cephe Silikonu, güçlü yapıştırma ve sızdırmazlığı bir arada sağlıyor. Beyaz, gri, siyah ve şeffaf renk alternatifleriyle sunulan Apel Nötr Dış Cephe Silikonu dış cephe kullanımında, asetik esaslı silikon mastiklere oranla daha fazla yapışma gücü, daha iyi yalıtım, sızdırmazlık, esneklik ve tüm iklim koşullarına yüksek dayanım sunuyor.

310 ml ambalajı ve silikon tabancalarıyla kullanıma uygun olan Apel Nötr Dış Cephe Silikonu, cephe kaplamalarında (alüminyum, kompozit, seramik, porselen, granit, mermer ve doğal taş gibi), prefabrik yapılarda, doğramalarda (PVC, alüminyum, ahşap), asma cephe sistemlerinde, cam çatı sistemlerinde, cam cephelerde ve çeşitli inşaat uygulamaları için her türlü yapıştırma işleminde kullanılabiliyor.

 

BETA Kimya A.Ş. Opens Another Window on Construction Chemicals

BETA Kimya A.Ş., one of the well-established companies of the Turkish chemical industry, got the full marks from sector professionals with new products such as Apel Polyurethane Sealant introduced for the first time in the fair and Apel Neutral Exterior Silicone. MS received appreciation with its polymers and mounting foams as well.