Şehitlerimiz tekrar

EDİTORYAL

Kemal Bey resim 20212023 Değerlendirmeleri ile 2024’e Bakış

Mimart Yayıncılık olarak 18 yıldır sektörün temsilciliğini üstlenen Win&ARTProje ALU&Art Dergilerimizde firmalarımız, kurum ve kurulușlarımız ile 2023’ü değerlendirdik; 2024 öngörülerimizi masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız “Yüzyılın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yılında, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini merkez noktamızda tutarak, doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim hususlarının önemini yeniden vurguladık.

Sektör temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sektörümüz için önemli olan her türlü organizasyon ve fuarlarda firmalarımızı temsil ederek onların ulusal ve uluslararası yolculuklarına değer kazandırmaya devam ediyoruz.

19-23 Şubat tarihleri arasında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen R+T Almanya Panjur, Kapı-Geçiş ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda yerimizi aldık. Türk katılımının yüzde 100 arttığı fuarda Türkiye 120 firmayla en yüksek ikinci uluslararası katılım gerçekleştiren ülke oldu.

19-22 Mart 2024 tarihlerinde Almanya Nürnberg’te düzenlenecek olan kapı pencere sektörünün en büyük ve en önemli buluşmalarından biri Fensterbau Frontale Fuarı’nda, Tek Türk Medya Partneri olarak yerimizi alacağız. 1. Holde bulunan 132 nolu standımızda, fuara özel olarak hazırladığımız dergimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle, sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.

Diğer yandan; Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış ve medya partneri olarak Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’ta geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz WindoShow - Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nın 2.’si için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 22-24 Nisan 2024 tarihlerinde Seebbe Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarın satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

“Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye” vizyonumuzla, ihracatta öncü, tüm sektör paydaşlarımızla birlikte uluslararası arenada hedeflerimizin ötesini görerek hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu inancımız milletimizin çalıșmak ve üretmek konusundaki üstün mücadeleci gücüyle daha da yeşeriyor. Tüm firmalarımız yarattığı istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor.

Bizler de Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

imza

cati cephe odul 2019Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2019 Sahiplerini Buldu

Çatı ve Cephe dergisi tarafından 2012 yılından beri aralıksız her sene düzenlenen, çatı ve cephe sektörlerinin gelenekselleşen organizasyonu; Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri, bu yıl da sahiplerini buldu.

 

 

odul gorseli

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2019 yılı için Çatı ve Cephe dergisi okurları tarafından önerilen ve derginin internet sitesi üzerinden alınan adaylık başvuruları 06 Şubat tarihinde tamamlanmıştı. Firmaların adaylık başvuruları ise 14 Şubat tarihinde son bulmuştu.

Heyecanlı Bekleyiş Sona Erdi. Kazananlar Belli Oldu

Ödül sahiplerinin belli olacağı tarih 25 Mart 2020 olarak belirlenmişti. Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri organizasyon kurulu daha önce ilan edilen tarihte kazananları açıkladı.

Bu yıl, “Yılın Çatı Malzemesi/Sistemi” ile “Yılın Çatı Sistem Bileşeni” kategorilerinde aday çıkmadı. “Yılın Cephe Malzemesi”, “Yılın Cephe Sistem Bileşeni” kategorilerinde aday olan firmaların başvuruları, inşaat sektöründeki daralmadan kaynaklanan koşullar gereği yeni bir yöntemle değerlendirildi ve ödüller sahiplerini buldu. Çatı Cephe Sektörü Yılın Profesyoneli Ödülü’nün sahibi ise organizasyon kurulu tarafından belirlendi.

Ödül organizasyonunun takvimine göre işleyen sürecin sonunda, Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2019’un kazananları belli oldu.

Yılın Cephe Malzemesi Ödülü, Fullboard Yapı Elemanları A.Ş.’nin

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Cephe kategorisinde Yılın Cephe Malzemesi Ödülünü, “Grandex Dış Cephe Plakası” ürünü ile Fullboard Yapı Elemanları A.Ş. kazandı.

Yılın Cephe Sistem Bileşeni Ödülü, Fixa Yapı Kimyasalları’nın

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Cephe kategorisinin ikinci ödülü Yılın Cephe Sistem Bileşeni Ödülünü, “Fixa EPDM BOND Membran Yapıştırıcısı” ürünü ile Fixa Yapı Kimyasalları kazandı.

Çatı cephe sektöründe Yılın Profesyoneli Ödülü, Savaş Güzelküçük’ün

Geçtiğimiz yıl yalıtım sektöründe Yılın Profesyoneli seçilen, Fullboard Yapı Elemanları A.Ş. Genel Müdürü Savaş Güzelküçük bu yıl da çatı cephe sektöründe Yılın Profesyoneli Ödülü’nü almaya hak kazandı.