Şehitlerimiz tekrar

EDİTORYAL

Kemal Bey resim 20212023 Değerlendirmeleri ile 2024’e Bakış

Mimart Yayıncılık olarak 18 yıldır sektörün temsilciliğini üstlenen Win&ARTProje ALU&Art Dergilerimizde firmalarımız, kurum ve kurulușlarımız ile 2023’ü değerlendirdik; 2024 öngörülerimizi masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız “Yüzyılın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yılında, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini merkez noktamızda tutarak, doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim hususlarının önemini yeniden vurguladık.

Sektör temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sektörümüz için önemli olan her türlü organizasyon ve fuarlarda firmalarımızı temsil ederek onların ulusal ve uluslararası yolculuklarına değer kazandırmaya devam ediyoruz.

19-23 Şubat tarihleri arasında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen R+T Almanya Panjur, Kapı-Geçiş ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda yerimizi aldık. Türk katılımının yüzde 100 arttığı fuarda Türkiye 120 firmayla en yüksek ikinci uluslararası katılım gerçekleştiren ülke oldu.

19-22 Mart 2024 tarihlerinde Almanya Nürnberg’te düzenlenecek olan kapı pencere sektörünün en büyük ve en önemli buluşmalarından biri Fensterbau Frontale Fuarı’nda, Tek Türk Medya Partneri olarak yerimizi alacağız. 1. Holde bulunan 132 nolu standımızda, fuara özel olarak hazırladığımız dergimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle, sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.

Diğer yandan; Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış ve medya partneri olarak Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’ta geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz WindoShow - Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nın 2.’si için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 22-24 Nisan 2024 tarihlerinde Seebbe Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarın satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

“Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye” vizyonumuzla, ihracatta öncü, tüm sektör paydaşlarımızla birlikte uluslararası arenada hedeflerimizin ötesini görerek hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu inancımız milletimizin çalıșmak ve üretmek konusundaki üstün mücadeleci gücüyle daha da yeşeriyor. Tüm firmalarımız yarattığı istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor.

Bizler de Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

imza

Yapı Fuarı Ve Değişim Mimarı Sunar: Yapı Tech Garage

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek. Bölgedeki en yeni yapı sektörü ürün ve hizmetlerinin sergilenmesi ve takip edilmesi için olanak sağlamasının yanında Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, aynı zamanda içeriğiyle yaratıcı ve yatırımcı zihinler arasında köprü oluşturan aktivitelerle destekleniyor.

 

 

 

yapi fuari 2020 2

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 18 – 22 Nisan 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u gerçekleştiriyor. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefliyor. Bu hedefle birlikte Turkeybuild İstanbul, sektör stratejisini desteklemek, bilgi alışverişi sağlamak, inovasyonu teşvik etmek ve de yapı sektörünün kamu, özel sektör ve akademik boyutları arasında etkileşim sağlayarak yeni fikirlerin tanıtılmasını sağlamak adına iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu verimli bir platform sağlıyor.

YAPI TECH GARAGE ile Sektörün İş Yapış Şeklini Kökten Değiştiriyoruz !

Son 15-20 yılda girişimci bakış açısı ve büyük veriye dayalı çalışmalar birçok sektörde iş yapış şeklini kökten değiştirdi. İnşaat sektörü bu gelişmelerden en az faydalanan sektörlerden biri, bu nedenle iş yapış şekli halen büyük ölçüde geleneksel temellere dayanıyor ve inovasyon için büyük potansiyel barındırıyor. Aynı şekilde girişimciler ise şirketler için büyük bir dönüşüm yaratacak çıktılar oluştursalar da sektörle bir araya gelmekte ve kendilerini anlatmakta zorlanıyorlar. Yapı Fuarı olarak, Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet Demirer ile ortak geliştirdiğimiz projede, sektördeki bu boşluğu doldurmak amacıyla, YAPI TECH GARAGE alanı oluşturup STARTUP’ları (tekno-girişimleri) inşaat sektörü ile buluşturuyoruz.

Akıllı inşaat malzemeleri, BIM, sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik, yönetim araçları, yapı mobil uygulamaları, 3B üretim, robotik üretim ve nesnelerin interneti gibi konularda STARTUP’lar tasarım aşamasından bina teslim aşamasına kadar mimarlara, mühendislere, proje yöneticilerine, üreticilere, yüklenicilere, geliştiricilere, pazarlamacılara ve kullanıcılara farklı olanaklar sunduğu teknolojileri bu alanda tanıtacaklar.

Architicket, Indoora, InSuppliers ve Funsef gibi startupların yer alacağı YAPI TECH GARAGE’ın deneyim alanında ise girişimlerin sunumları ve ürün demoları ilk elden deneyimlenebilecek.

Girişimcilere Açık Çağrı

Start-up bakış açısının ezber bozan çözümler sunarak sektörlerin dinamiklerini değiştirdiği bu dönemde, inşaat ve gayrimenkul sektöründe cesur işler yapan girişimcileri sektörle buluşturmaya hazırlanan Yapı Fuarı, “benim ürünümle sektör ivme kazanır” diyen, sektöre özel teknolojik ve ölçeklendirilebilir ürün geliştiren girişimcileri çağırıyor. 

Fuarda yer alarak sektörü değiştirmek isteyen tüm ilgili start-up’ları, çözüm ortağımız Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı kurucusu Demet Demirer ile This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine tanıtım dosyalarını yollayarak bağlantıya geçmeye davet ediyoruz