Şehitlerimiz tekrar

EDİTORYAL

Kemal Bey resim 20212023 Değerlendirmeleri ile 2024’e Bakış

Mimart Yayıncılık olarak 18 yıldır sektörün temsilciliğini üstlenen Win&ARTProje ALU&Art Dergilerimizde firmalarımız, kurum ve kurulușlarımız ile 2023’ü değerlendirdik; 2024 öngörülerimizi masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız “Yüzyılın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yılında, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini merkez noktamızda tutarak, doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim hususlarının önemini yeniden vurguladık.

Sektör temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sektörümüz için önemli olan her türlü organizasyon ve fuarlarda firmalarımızı temsil ederek onların ulusal ve uluslararası yolculuklarına değer kazandırmaya devam ediyoruz.

19-23 Şubat tarihleri arasında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen R+T Almanya Panjur, Kapı-Geçiş ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda yerimizi aldık. Türk katılımının yüzde 100 arttığı fuarda Türkiye 120 firmayla en yüksek ikinci uluslararası katılım gerçekleştiren ülke oldu.

19-22 Mart 2024 tarihlerinde Almanya Nürnberg’te düzenlenecek olan kapı pencere sektörünün en büyük ve en önemli buluşmalarından biri Fensterbau Frontale Fuarı’nda, Tek Türk Medya Partneri olarak yerimizi alacağız. 1. Holde bulunan 132 nolu standımızda, fuara özel olarak hazırladığımız dergimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle, sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.

Diğer yandan; Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış ve medya partneri olarak Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’ta geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz WindoShow - Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nın 2.’si için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 22-24 Nisan 2024 tarihlerinde Seebbe Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarın satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

“Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye” vizyonumuzla, ihracatta öncü, tüm sektör paydaşlarımızla birlikte uluslararası arenada hedeflerimizin ötesini görerek hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu inancımız milletimizin çalıșmak ve üretmek konusundaki üstün mücadeleci gücüyle daha da yeşeriyor. Tüm firmalarımız yarattığı istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor.

Bizler de Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

imza

saglikpenWinsa Bayisi Sağlıkpen, İhtiyaca Yönelik Çözüm Odaklı Hizmetiyle Tüm Trakya’da Fark Yaratıyor

“Son Nokta Doğru Karar” sloganıyla Trakya’da hizmet veren Sağlıkpen firma yetkilisi Cem TUNALI ile firmanın faaliyetleri ve rekabetteki üstün yönleri ile sektöre kazandırdıkları fark yaratan hizmetler üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

saglikpen 1

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

PVC sektöründe 2009 yılından bu yana, Winsa PVC Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri’nin yetkili üretici bayisi olarak Çorlu’da faaliyet gösteriyoruz. Winsa’nın sektöre öncülük edip yön veren ürünlerini yüksek kalite üretim, montaj, satış ve satış sonrası desteğimizle birleştirerek Trakya bölgesinde fark yaratan bir hizmet veriyoruz.

Firmanızın yapılanması ve faaliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sağlıkpen olarak, 400 metrekare alan üzerine kurulu üretim tesisimizde, 9 kişilik çalışan personelimizle faaliyete başladığımız günden buyana “Son nokta doğru karar” sloganıyla hizmet veriyoruz. İmzamızı taşıyan tüm projelerde yüksek müşteri memnuniyetini gözeterek çözüm odaklı hizmet veriyoruz. Sahip olduğumuz kalite anlayışı ile her geçen yıl büyüyerek sektörde emin adımlarla ilerledik. Uluslararası kalite standartlarına sahip üretim hattımızla müşterilerimize hizmet verirken, ticari ahlakı da gözeten bir satış politikası yürütüyoruz.

Sektöre sunduğunuz ürün gruplarınızdan ve rekabetçi avantajlarınızdan bahsedebilir misiniz?

Her zaman sektörün bir adım önünden giden Winsa PVC Kapı ve Pencere Sistemleri, müşterilerinin beklentilerine ve ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunan, oldukça geniş bir ürün gamına sahiptir. Ürün gruplarımız arasında; enerjiyi verimli kullanan binalar için özel olarak tasarlanan Revotech Sistemi, nitelikli projelerde sıklıkla tercih edilen Dorado Gold ve Dorado Sistemi, tasarımı ve teknolojisi ile Türkiye’de tek ve sadece Winsa’da bulunan Lotus Eksenel Sürme Sistemi, manzaradan ödün vermeden kesintisiz görüş imkânı sunan Panoroma HS76 Hebeschiebe Sistemi, açma kapama konforunu yüksek ısı ve ses yalıtımı ile birleştiren Comfort Slide Sistemi, kalitenin tasarruf ile birleştiği tasarruflu Safir Sistemi, Winstor Panjur ve Winkepenk Kepenk Sistemi bulunuyor. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren en doğru Winsa sisteminin belirlenmesi, kalite standartlarına uygun üretim, taahhüt edilen zamanda yapılan montaj hizmeti ve hizmet sonrasında verdiğimiz destek ile hizmet verdiğimiz bölgede rakiplerimizden ayrışıyoruz.

Bayiliğini gerçekleştirdiğiniz marka hakkında bilgi verebilir misiniz?

20 yılı aşkın tecrübesi ile Winsa PVC Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri; sektörde kurulduğu günden itibaren inovatif dinamik yapısı, müşterilerinin kapı ve pencere sistemlerinden bekledikleri tüm ihtiyaçlarına cevap veren geniş ürün gamı ile sektörde daima bir adım önde olmamızı sağlıyor. Tüm Türkiye’ye hizmet veren Winsa tüketiciler ve profesyoneller tarafında sahip olduğu yüksek kalite standardı ve güçlü marka algısı ile her başladığımız işte önde başlamamızı sağlıyor. Bizde Winsa’nın temsilcilerinden biri olarak yüksek kalite üretim, montaj satış ve satış sonrası hizmetimizle aldığımız her işi hassasiyetle tamamlıyoruz.

saglikpen 1b

Pandemi dönemini ve yeni normalleşmeyi firmanız ve sektörümüz açısından değerlendirebilir misiniz?

İçerisinde bulunduğumuz süreç, her sektöre yeni bir bakış açısı kazandırırken, hizmet verdiğimiz her alanda yeni konulara odaklanmamız gerektiğini bize gösterdi. Bu süreçle birlikte hayatımıza giren ve uzun süre kalıcı olması beklenen hijyen hassasiyeti de iş yapış şeklimizin değişmesini sağladı. Son tüketici evine gelerek hizmet alması gereken işlerde sadece güvendiği markalardan hizmet almayı tercih etti. Bizde Sağlıkpen olarak hizmet verdiğimiz insanların sağlığını kendi sağlığımız gibi gördüğümüz için bu süreci oldukça yoğun geçirdik.

Sektör açısından değerlendirirsek, dünya şu anda pandemi ile birlikte şiddetli yağışlar ve iklim değişiklikleriyle mücadele veriyor. Enerji verimliliği kavramı ise her geçen gün önem kazanıyor. Bu nedenle sektörümüzün de bu ihtiyaçlara yönelik olarak hareketleneceğini öngörüyoruz. Doğru projelendirilen yapılar ile hem tüketici ekonomisine hem de ülke ekolojisine destek olmak, hepimizin odak noktası olacak.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Sağlıkpen olarak 2021 yılı hedefimiz, öncelikli olarak toplum sağlığını korumak kalite çıtamızı daha yükseltmek ve istihdamı destekleyerek üretimimizi artırmak olacak. Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak desteğiniz için teşekkür ederiz.

Winsa Dealer Sağlıkpen Creates Thrace-wide Difference Thanks To Its Demand-Intended and Solution-Oriented Service

We interviewed with Cem TUNALI, Authorized Person of Sağlıkpen Company, serving in Thrace under the motto of “Right Choice at the Final Moment”, regarding the Company’s activities, its pros in terms of competition, as well as the difference-creating services they have introduced in the sector.

saglikpen 1c