PVC Profil Sektöründe İlklerin Öncüsü Egepen Deceuninck, Sektöre Yönelik Yenilikçi Çözümleri ile Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı

Bu yıl 24.’sü düzenlenen Uluslararası Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları, dünyanın dört bir yanından gelen sektör lideri firmalarla, 11-14 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

 

 

 

egepen 103a

Bölgenin en prestijli sektörel fuarı kabul edilen organizasyonda, Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, sektöre yönelik yenilikçi çözümleri ve ödüllü ürünleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Yurt içi ve yurt dışından gelen 600’den fazla firma katılımıyla gerçekleştirilen Avrasya’nın lider pencere, kapı ve cam fuarın “Uluslararası Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’nda”  Egepen Deceuninck, yeni ürünleri Legend Sürme Plus ve Sabit Sürme başta olmak üzere, ödüllü ürünü Legend Art’ı sergiledi.

“Geleceğin Dünyasını Şekillendirmek İçin Güzel Fikirler Edindik”

Fuar süresince yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından gördükleri ilgiden duydukları mutluluğu dile getiren Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer ÖZEN, “Avrasya Pencere Fuarı, sektörde yer alan firmaların yeni pazarlara ulaşmasında oldukça önemli bir rol oynuyor. Egepen Deceuninck olarak, sektör profesyonellerini bir araya getiren bu kıymetli fuarda en yenilikçi ürünlerimizi sergilerken, sektördeki yenilikleri yakından takip etme ve sektör liderleriyle işbirliğimizi güçlendirme fırsatı bulduk. Egepen Deceuninck olarak, sektöre katma değer sağlayan bu fuarlarda yer almaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

egepen 103b

600’ün Üzerinde Uluslararası Firma ve Firma Temsilcisi Ağırlandı

Üretim makineleri, pencere üretim teknolojileri gibi birçok ürünün sergilendiği 24. Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’nda, her yıl olduğu gibi ağırlıklı olarak Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika olmak üzere, bu yıl 600’ün üzerinde firma ve firma temsilcisi ağırlandı.

Egepen Deceuninck, the Pioneer of Firsts in PVC Profile Sector, attended Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs with its Innovative Solutions for the Sector

The 24th Eurasia International Window, Door, Glass and Aluminium Fairs was held at Istanbul Tüyap Fair and Congress Center between 11-14 November with industry-leading companies from all over the world. In the organisation, which is accepted as the most prestigious sectoral fair of the region, Egepen Deceuninck, the window of Türkiye, attracted attention thanks to its innovative solutions and award-winning products for the sector.

Powered by OrdaSoft!