reze lgReze’ye “İhracatın “Metalik Yıldızları”ndan 2.’lik Ödülü

Pencere ve kapılarda kullanılan metal ve plastik aksamlar üretimiyle Türkiye’de markalaşma çalışmalarını tamamlayan Reze, “İhracatın Metalik Yıldızları” ödüllerinde, Hırdavat Sektörü Kapı Pencere Cephe Aksesuarları kategorisinde 2.’lik ödülünü aldı.

 

 

reze w101 a

Reze, İDDMİB tarafından verilen “İhracatın Metalik Yıldızları” ödüllerinden Hırdavat Sektörü Kapı Pencere Cephe Aksesuarları kategorisinde 2.’lik ödülüne layık görülerek başarısını taçlandırdı. Ödülü REZE YAPI DONANIMLARI SAN. TİC. A. Ş. Adına Satış & Pazarlama Müdürü  Server BEYTULLAH aldı.

reze w101 b

Pencere, kapı ve sürme donanımları ile aksesuarları üretiminde oldukça geniş bir yelpaze sunan Reze, 12 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisinde son teknoloji tesis ve makine parkı ile yeni nesil ürünler geliştiriyor. Güçlü kalıp, otomasyon ve Ar-Ge birimine sahip olan firma, ihracat yaptığı her pazarın taleplerine yerinde müdahale ederek uygun ve kullanışlı ürünler tasarlayıp sorunsuz bir şekilde üretimini sağlarken, ürünlerin son kullanıcıya ulaşana kadar geçen sürecin yönetimini tek başına üstleniyor. Çevreye duyarlı, kaliteli ve tercih edilen ürünleriyle pazar beklentilerine karşılık vererek markalaşma çalışmalarını tamamlayan firma, hedeflediği pazarlara yatırım yaparak yakın gelecekte bilinirliğini üst noktalara taşımayı hedefliyor.

Second prize to Reze from “Metallic Stars of Export”

Having successfully accomplished its branding activities in Türkiye with its production of metal and plastic components used in windows and doors, Reze has won the 2nd Prize in the Hardware Sector Door Window Facade Accessories Category in the “Metallic Stars of Export” Awards.

reze w101 c

Powered by OrdaSoft!