assa abloy logoASSA ABLOY “Altın Çekül” Ödülüne Layık Görüldü

ASSA ABLOY, YAPI KATALOĞU çatısı altında 28. kez hayat bulan “Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri”nde PULSE, CUMULUS ürünleriyle “Yapıda Yenilikçi Ürün” kategorisinde “Altın Çekül” ödülüne layık görüldü.

 

 

 

 

 

assa abloy 82

Yapıda Yenilikçi Ürün, Fikir ve İletişim & Pazarlama olmak üzere 3 ana kategoride sahiplerini bulan “Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri”nde ödül kazanan ASSA ABLOY Türkiye, yenilikçi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

PULSE

Akıllı, Güvenli ve Sürdürülebilir bir Geçiş Kontrol Sistemi olan PULSE, kablosuz bir dijital kilitleme sistemidir. Batarya veya harici bir güç kaynağı gerektirmeden kinetik enerji ile çalışarak, elektronik kilitlemenin esnekliğini mekanik güvenliğin alışkanlığı ile birleştirir. NFC teknolojisi, anahtarların güncellenmesine ve kablolu veya kablosuz geçiş kontrol kapılarında PULSE anahtarın çift fonksiyonlu olarak kullanılmasına olanak tanır.

Her kullanıcı, belirli bir kilit ve geçiş noktasına erişim sağlayan programlanabilir bir anahtar taşır. Bulut tabanlı bir geçiş kontrol yazılımı aracılığıyla atanan izinler sayesinde ASSA ABLOY PULSE’ın kullanımı gerçekten basit olmakla kalmaz, aynı zamanda gerektiğinde herhangi bir yerde yetkilerin kolayca güncellenebilirliği sayesinde binaların güvenliğini yönetilebilir kılar.

CUMULUS

Akıllı ve güvenli geçiş sağlayarak, ABLOY CUMULUS dünyayı daha verimli ve sürdürülebilir hale getirir. CUMULUS ile kapılarınıza, kilitlerinize ve herhangi bir geçiş noktasına erişim sağlamak çok kolay. Akıllı cihazınız ile dilediğiniz kişiye günlük, saatlik erişim hakları verebilirsiniz. Bu kişiler, cep telefonları ile kilitleri açabilir; anahtar taşıma, evde, ofiste bulunmama derdinden kurtulabilir.

ASSA ABLOY Awarded the “Golden Plumb” Prize

ASSA ABLOY was deemed worthy of the “Golden Plumb” award in the “Innovative Product in Construction” category with its PULSE, CUMULUS products at the “Golden Plumb International Building Catalogue Awards”, which was held for the 28th time under the roof of BUILDING CATALOGUE.

assa abloy 82b

 

Powered by OrdaSoft!