Yelken Kalıp A.Ş Avrasya’nın Dev Buluşmasında Ar-Ge ve Üretim Gücünü Bir Kez Daha Kanıtladı

Yelken Kalıp A.Ş, Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nda farklı kıta ve ülkelerden alışılagelmişin üstünde ziyaretçi trafiğiyle karşılaştı. Ziyaretçilerini fuara 5 dakika uzaklıkta yer alan tesislerinde ağırlayarak Ar-Ge ve üretim gücünü gözler önüne serdi.

 

 

 

yelken 98a

Geniş ürün yelpazesi ve üstün teknolojik gücüyle sektörün değişen ihtiyaçlarını karşılayan Yelken Kalıp A.Ş, Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nın üretim tesislerine sadece 5 dk mesafede olması avantajıyla ziyaretçilerini tesisinde ağırladı. Özel servisiyle misafirlerini tesisine ulaştıran firma, ziyaretçilerine tesisin üretim, Ar-Ge, depo, laboratuvar gibi bölümlerini gezdirme imkanı buldu. Bu sayede son teknoloji otomasyon sistemlerinin çalışması, zamana ayak uyduran yapısı ile hız ve kalitesini gösterdi.

Düzenlediği Yemekte Yurtiçi ve Yurtdışı Ortaklarıyla Buluştu

Yelken Kalıp A.Ş, 14 Kasım gecesi her yıl fuar sırasında geleneksel olarak gerçekleştirdiği akşam yemeği etkinliğinde yurtiçi ve yurtdışı iş ortaklarıyla bir araya geldi. Kapı pencere sektöründe uluslararası arenaya markasını ve Türk ürünlerinin kalitesini kazandıran Yelken A.Ş., FORNAX ve İTO Kilit markalarıyla da yarattığı etkinin haklı gururu misafirleriyle paylaştı.

Yelken Kalıp A.Ş Once Again Proved Its R&D and Production Power at the Giant Meeting of Eurasia

Yelken Kalıp A.Ş, enjoyed an extraordinary traffic of visitors from different continents and countries at the Eurasia Window, Glass, Door and Aluminum Fairs. It hosted its visitors at its facilities located 5 minutes away from the fair, and displayed  its R&D and production power thereat.

yelken 98c

yelken 98b

Powered by OrdaSoft!