REHAU Türkiye Pencere Çözümleri Bölümü ve Bayileri WOW 2022’nin Etkileyici Finaline Ortak Oldu

“Fark Yaratın. İşinizi Büyütün” mottosuyla 3 ay önce Erlangen’de 600 metrekarelik bir platformda kapılarını açan World of Windows 2022 (WOW 2022), dünyanın dört bir yanından gelen pencere profesyonelleri için yenilik ve etkileşim fırsatı sundu. REHAU Türkiye Pencere Çözümleri bölümü ve bayileri 53 kişiden oluşan bir ekiple bu heyecana ortak oldu.

Eşsiz bir deneyim dünyası sunan WOW 2022, çağdaş iletişim ve yoğun diyalog sağlayan modüler bir platformu iş ortaklarıyla buluşturdu. REHAU Türkiye Pencere Çözümleri Bölümü Satış Direktörü İnanç TÜZÜNER, “Küresel mega trendler toplumu, teknolojiyi ve perakende ticaretini günümüzde kalıcı olarak değiştiriyor. Uzmanlık, inovasyon ve ilerleme, REHAU Pencere Çözümleri’nin bu zorluklarla mücadele ettiği temellerdir. World of Windows 2022, iş ortaklarımızla yakın diyalog içinde, dünya çapındaki pazarlar için yeni cazip seçenekler sunmaya devam ettiğimizi etkileyici bir şekilde gösteriyor. Erlangen’de, bireysel katma değer sunan sistemlerle sektöre ilham verdik ve bunları pratikte nasıl başarılı iş modellerine dönüştürdüğümüzü muhteşem bir platformda gösterdik. Tüm bu deneyimleri Türkiye’deki bayilerimize birebir sunabilmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

 

rehau95a

WOW 2022’e Yenilikleriyle Geldi

REHAU Pencere Çözümleri Teknoloji Direktörü (CTO) Frank ZİMMERMANN ise “Artevo ve yeni sürgülü çözümler Slinova ve Slinova X, REHAU Pencere Çözümleri uzmanları tarafından ortaklarımızın yararına sürekli olarak geliştirdiği sistemlerimizin katma değerini mükemmel bir şekilde somutlaştırmaktadır. Çözümler, sadece son müşterilerin ihtiyaçlarını ele alan ve bu nedenle değer zincirinin sonunda talebi hedef almaz, aynı zamanda ek iş üreten bir tasarım sunmaktadır. Örneğin, tüm değer zinciri boyunca ve hatta kullanım ömrünün sonuna kadar süreçleri önemli ölçüde daha verimli hale getiren ve müşteri sadakatini daha da yoğunlaştıran yeni Window. ID gibi dijital hizmetler veya gizliliği korumak için Akıllı Gizlilik gibi yeni akıllı ürünleri entegre edilmiştir” ifadelerine bulundu.

REHAU Pencere Çözümleri, WOW 2022’de çok sayıda ürün ve hizmetle etkileyici yenilikçi yeteneğini gösterdi. Bu yenilikler, premium sistem sağlayıcısının ortaklarına kendilerini pazarda açıkça konumlandırmak ve ayırt etmek için özelleştirilebilir seçeneklerle dolu benzersiz bir takım vermesini sağlıyor. REHAU Pencere Çözümleri, değer zincirinin her noktasında belirleyici avantaj sağlayabiliyor. Bu, sektördeki pencere profesyonellerinin başarısı için güçlendirici ve referans olan pazarlama ve iletişimi içeriyor. WOW 2022 deneyimi, distribütör mağazası veya REHAU Academy gibi satışları desteklemek için pratik portföy ve pazarlama hizmetlerine ek olarak, premium düzeyde benzersiz marka deneyimleri sunma fırsatı da yarattı.

 

rehau95b

Bir Bakışta WOW 2022’nin En Önemli Bölümleri

ARTEVO

REHAU’nun yeni ARTEVO sistemi GENEO’nun geliştirilmiş versiyonudur. Şeffaf ve açısal konturlara sahip bu tasarımcı pencere sistemi tamamen yeniden tasarlanmıştır. Sonuç, küçük yarıçaplar ve düşük açısal eğim ile dış tarafta son derece ince dik bir sunumdur. Tasarıma entegre edilen kuvvet bölgeleri artırılmış performans ve stabilite sağlar. Bu, takviye olmadan bile daha büyük kanatların oluşturulmasını kolaylaştırır. Patent bekleyen yenilikçi Low-E folyonun kullanımı, pasif ev onaylı öğeler için benzersiz bir sürdürülebilir çözüm sunar. ARTEVO, REHAU Pencere Çözümleri sistemi peyzajına derinlemesine entegre edilmiştir ve 80 mm temel inşaat genişliği ile başarılı ve kanıtlanmış SYNEGO sistemi ile ortak bir platform oluşturmaktadır. ARTEVO, pencere üretimini önemli ölçüde kolaylaştırır ve aynı zamanda uygulama kapsamını artırır. Rasyonelleştirilmiş üretim, pencere profesyonellerinin özellikle verimli ve uygun maliyetli üretim yapmalarına zemin hazırlar.

SLINOVA / SLINOVA X

REHAU SLINOVA ve SLINOVA X yeni yenilikçi sürgülü çözümlerdir. Aynı çerçeve profillerine dayanan yeni bir standart 80 mm platform sunacaktır. Bu prensip sayısız avantajlar sunar. Örneğin, üretim hattında kurulan iş adımlarını çeşitli uygulamalara aktarılabilir hale getirerek lojistik ve üretimi önemli ölçüde basitleştirir. Kanat profilleri fark yaratır: Slinova X için, RAU - FIPRO X malzemesi seçici olarak kullanılır. Farklı malzeme özellikleri, PVC tabanlı bir sistemde şimdiye kadarki en ince orta bölümü elde etmemizi sağlar. Sonuç, verimli üretim ve montaj, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik açısından kapsamlı ve etkileyici bir çözümdür.

Akıllı Gölgeleme

Akıllı Gölgeleme teknolojisi, pencere camlarını akıllı bileşenlere dönüştürür. Mevcut gölgeleme çözümlerine kıyasla en hızlı ve aynı zamanda en ekonomik sistemlerden biridir. Güneş pencereden içeri girdiğinde, SPD teknolojisi camı yavaş yavaş karartarak etkili koruma sağlar ve hem evlerin hem de ofislerin çok ısınmasını önler. Kullanıcılar Akıllı Gölgelendirmeyi duvara monte edilmiş veya kablosuz bir anahtarla, REHAU uygulaması aracılığıyla veya ek sensörler ve akıllı ev cihazlarını kullanarak otomatik olarak kontrol edebilir. Son derece özelleştirilebilir kullanım aynı zamanda, tekerlekli panjurların bir seçenek olmadığı listelenen binalarda kullanılmasına izin verir.

Akıllı Gizlilik

Gizliliği korumak için yenilikçi ve görsel olarak çekici bu pencere çözümü, sene içinde piyasaya sürülecek. REHAU akıllı cam penceresinin akıllı bölmesi, birkaç milisaniye içinde aktif olarak durumunu değiştirebilir ve saydamdan opaklığa geçebilir. Smart Privacy One sürümü tüm pencere yüzeyinin durumunu değiştirirken, Smart Privacy Select de bireysel segmentlerin değiştirilmesini sağlar. Bu yenilikçi ve benzersiz çözüm, bir düğmeye dokunarak mahremiyet sağlar ve özellikle yan panelli ön kapılar için mükemmel bir seçenektir. Akıllı Gizlilik, pazara şehirleşme ve özelleştirmenin küresel mega trendlerine pratik ve çekici bir cevap verir.

Smart Guard

REHAU Smart Guard Ontop evrensel olarak uygulanabilir ve neredeyse tüm REHAU pencere sistemlerine – ayrıca bir güçlendirme çözümü olarak – hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilir. Smart Guard Inline, görünüm ve estetik açısından en yüksek standartları karşılayan yeni entegre bir çözümü ifade eder. Yeni REHAU Gateway ve REHAU uygulaması, Smart Guard için bir akıllı ev merkezi oluşturur. Sonuç, kullanımı ve entegrasyonu kolay olduğu kadar geleceğe dönük bütüncül bir sistemdir. Bu, pencere şirketlerinin katma değer üretmesini sağlayacaktır ve onları rekabetten ayıracaktır. Hırsızlıklara karşı önleyici koruma sürekli olarak sürdürülebilir iş modelleriyle bağlantılıdır ve güvenlik ve dijitalleşmenin küresel mega trendlerini destekler.

 

rehau95c

REHAU Connect

REHAU Connect, yerel bölgeden nitelikli yeni müşteri irtibatlarını tanımlar ve sağlar. Platform, bireysel gereksinim kriterlerine dayalı özel iletişim verileri sağlar. Distribütörler her zaman müşteriye nasıl yaklaştıklarına karar verme özgürlüğüne sahiptir. REHAU Pencere Çözümleri, satış sürecini aktif olarak desteklemek ve planlanan pencereleri gerçek zamanlı olarak görselleştirmek için gelişmiş bir 3D yapılandırıcı kullanır. REHAU Connect, dijitalleşme ve özelleştirme mega trendlerinin cevabıdır.

Window.ID

REHAU Window.ID, pencerenin ömrü boyunca verimliliği artırır. Dijital pencere kimliği, uzun vadeli müşteri sadakati de dahil olmak üzere üretimden geri dönüşüme kadar optimize edilmiş süreçlerin garantisidir. Süreçleri kapsamlı, yenilikçi ve ileriye dönük hale getirir. Pencere profesyonellerine ürünleriyle ömür boyu sürecek bir bağlantı sunar. Window.ID, gelecekteki materyallerin tam olarak belgelenmesini ve yerelleştirilmesini sağlar. REHAU Windows Çözümleri böylece tamamen kapalı döngüsel ekonomi içinde sürdürülebilir yapı sökümü sağlar. Tüm değer zinciri boyunca verimliliği ve tam müşteri memnuniyetini garanti eder. Bu yenilikçi endüstri çözümü tüm pencere sistemlerinde hızlı bir şekilde uygulanabilir, basit katma değer üretir ve kesinlikle geleceğe yöneliktir.

REHAU Pencere Yapım Yazılımı (REF)

REHAU Pencere Çözümleri, kısaca REF olan REHAU pencere yapım yazılımını daha da geliştirmiştir. Yeni özellikler arasında müşteri yönetimi, liste oluşturucu ve editör, çalışan yönetimi ve montaj projelerinin planlanması yer almaktadır. Bunlar, REF’in üretimde daha da büyük katma değer üretmesinin temelini oluşturur. Çözümün modüler tasarımı, Window.ID veya REHAU Connect gibi diğer yararlı seçeneklerin sisteme basit ve karlı bir şekilde entegre edilmesini sağlar.

Sürdürülebilirlik

EcoPuls, REHAU’nun uygulamadaki sürdürülebilirlik markası. EcoPuls, REHAU Pencere Çözümleri için bir zihniyet ve taahhüttür. Sürdürülebilirliğe, sorumluluğa, tutarlılığa odaklanan REHAU Pencere Çözümleri, bunu uzun yıllar boyunca birçok üründe milyonlarca kez kanıtladı. EcoPuls etiketi, öncü bir döngüsel ekonominin kullanımının kanıtı olarak dikkat çekiyor. Geri dönüştürülmüş malzemeler seri üretimde mümkün olan maksimum sürdürülebilirliği sağlıyor. Her şey tek bir kaynaktan gelirken bu durum tüm REHAU’nun GENEO, RAU - FIPRO X, GENEO, INOVENT, SYNEGO Brilliant - Design, Euro - Design EcoPuls gibi tüm sistemlerinde mevcut. SLINOVA ve SLINOVA X de bu döngüye entegre ediliyor.

REHAU Türkiye Window Solutions Department and Dealers Played Their Parts in the Impressive Finale of WOW 2022

Having opened its doors onto a 600 m2 platform in Erlangen 3 months ago under the motto of “Make the Difference & Grow Your Business”, World of Windows 2022 (WOW 2022) has offered the opportunity for innovation and interaction to the window professionals from all over the world REHAU Türkiye Window Solutions Department and Dealers shared this excitement with a team of 53 people.

rehau95d

Powered by OrdaSoft!