Roto Frank Türkiye Yeniden Mimarlar ile Buluştu

Roto Frank Türkiye, 22 Eylül tarihinde TMMOB İstanbul Büyükkent Şubesi Merkez Binası’nda “Sınırları Kaldıran Donanımlar’’ başlığı ile düzenlenen bir “Malzeme Tanıtım Semineri’’nde mimarlar ile buluştu.

 

 

roto 2

Dünya çapında geliştirdiği donanım sistemleri ile bilinen Roto Frank Türkiye, mimarlar buluşmasında sergilediği ürünlerle mimarlardan tam not aldı. Mimarlar Odası Başkanı Esin KÖYMEN buluşmanın açılış konuşmasında, pandemi nedeniyle ara verdikleri etkinliklere Roto Frank Türkiye ile yeniden bir başlangıç yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Roto Frank Türkiye Genel Müdürü Gökçe ŞENKAL BAYCİN ise mimarların doğru ürün seçimi ve kullanımı açısından çok önemli bir noktada bulunduğuna dikkat çekerek “Mimarların tasarımlarında mümkün olduğu kadar sınırsız olmak istediklerini biliyor ve bunu çok önemsiyoruz” dedi.

Ürünler İlgiyle Karşılandı

Buluşmada, Roto Frank Türkiye Teknik Müdürü Yusuf ARABACI’nın detaylı ürün bilgilerini içeren sunumu katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sunum sonrası gerçek pencere boyutlarında hazırlanan ürün örnekleri mimarlar tarafından ilgiyle incelendi ve sorular cevaplandı. TMMOB İstanbul Büyükkent Şubesi’nde sunum sonrası düzenlenen kokteyl uzun bir aradan sonra bir araya gelip, yüz yüze iletişim kurabilmenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Roto Frank Türkiye, mimarların yapı üzerinde en önemli karar vericiler olduğu bilinciyle nu yöndeki etkinliklerini sürdürecek.

Roto Frank Turkey re-united with Architects

Roto Frank Turkey got together with architects on the occasion of the “Materials Presentation Seminar” held at the Head Office of TMMOB (Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects) İstanbul Büyükkent Branch under the title of “Hardware that remove the Borders”.

roto 1

Powered by OrdaSoft!