Salt Cam Personelinden Anlamlı Kan Bağışı

Salt Cam personeli, Salt Cam Yönetim Kurulu Başkanı Metin SALT’ın doğum gününde gerçekleştirilen “Doğum Günümde Dostlarımla Kan Veriyorum” kampanyasıyla Kızılay’a kan bağışında bulunarak farkındalık yarattı.

Kızılay’ın gezici kan toplama ekiplerinin pandemi kuralları çerçevesinde kan toplama sağlık merkezine dönüştürdüğü Salt Cam ana merkez yönetim binasında gerçekleştirilen kan bağışı, sabah saatlerinde başlayarak akşam mesai bitimine kadar sürdü. Salt Cam’ın 300’e yakın personeli, yaptıkları kan bağışı ile bir sosyal sorumluluk örneği göstererek büyük bir farkındalık yaratmayı da başardılar. Kan bağışında bulunan Salt Cam personeli ödüllendirildi.

Doğum gününde gerçekleşen kan bağışı organizasyonuna öncülük eden Salt Cam Yönetim Kurulu Başkanı Metin SALT, “Pandemi sürecinde ülkemizdeki kan ihtiyacı daha da artmıştır. Öncelikle kendi sağlığımız için her sene geleneksel olarak yaptığımız “Doğum Günümde Dostlarımla Kan Veriyorum” kampanyasını bu sene de Salt Cam ana merkez binamızda gerçekleştirdik. Allahımızın da söylediği gibi, ‘Bir hayat kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibidir.’ Bana doğum günümde en büyük hediyeniz Kızılay’a kan bağışlamanızdır” sözleriyle kan bağışının önemine dikkat çekti.

Meaningful Blood Donation from Salt Cam Personnel

Salt Cam Personnel donated blood to Red Crescent under “I am Donating Blood with My Friends on My Birthday” campaign performed on the birthday of Salt Cam Board Chairman, Metin SALT.

saltcam 1

saltcam 2

Powered by OrdaSoft!