ege profilEge Profil, 40’ıncı Yılında

PVC profil sektöründe Egepen Deceuninck, Winsa, Pimapen, Maestro, cam balkon sektöründe Camoda, alüminyum sektöründe IQ Alüminyum markalarını bünyesinde bulunduran Türkiye’nin öncü kuruluşu Ege Profil, 40’ıncı yılında 13 milyon dolarlık marka değerine ulaşmayı başardı.

 

 

ege profil 1

13 milyon dolarlık marka değeri ile geçen yıl Türkiye’nin en değerli markaları listesine giren Ege Profil, 35’i aşkın ülkeye ihracat yaparak global PVC profil pazarında ülkemizin adını gururla dünyaya duyuruyor. Ege Profil Genel Müdürü Ergün ÇİÇEKCİ, ‘’Şirketimizin kuruluşundan bu yana benimsediğimiz mükemmellik vizyonumuzla, sektörümüzü yenilikçi ürünler ile geliştirecek, üretim aşamasından satış sonrası hizmetlere kadar profesyonelce çalışmaya devam edecek ve global düzeyde daha büyük başarılara imza atacağız. Ege Profil’in nice kuruluş yıllarını hep birlikte kutlayacağız.’’ dedi.

Başarının Arkasında Yatan Güç, Pazar Deneyimi ve Çalışan Motivasyonu

Ergün ÇİÇEKCİ, ‘’40’ıncı yılımızda ulaştığımız bu büyük başarı, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ulaşılan bu başarının ardında, sahip olduğumuz pazar deneyimi ve çalışan motivasyonumuzun rolü oldukça büyük. Ayrıca, sürdürülebilir güçlü finansal yapımızla tüm faaliyetlerimizi mali hedeflere dönüştürerek bu hedeflere başarı ile ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye belirtti.

1981’den Günümüze Uzanan Başarı

1981 yılında Namık Mazhar ZORLU ve oğulları tarafından Plastik Profil Sanayii Kollektif Şirketi unvanıyla kurulan Ege Profil, 1982 yılında unvan değişikliği ile bugünkü adını aldı. 1993 yılında, halka arz edilerek, BİAŞ’ta işlem görmeye başlayan şirket hisselerinin yüzde 47’si 2000 yılında Mazhar Zorlu Grubu tarafından dünyanın en büyük PVC profil üreticilerinden olan Belçikalı Deceuninck Grubu’na satıldı. Ege Profil, 2001 yılından itibaren yüksek bir performans göstererek sürekli büyüme kaydetti.

Ege Profil in its 40th Year 

Ege Profile, the leader corporation of Turkey, that comprises the brands of Egepen Deceuninck, Winsa, Pimapen, Maestro in PVC profile sector, Camoda in glass balcony sector, and IQ Alüminyum in aluminum sector, has reached brand value of $ 15 million in its 40th anniversary.

Powered by OrdaSoft!