Egepen Deceuninck’ten Çocukların Yarınlarına Büyük Destek!

Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, Türkiye’nin geleceği olan çocukların düşlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TRT Belgesel kanalında yayınlanan “Büyük Düşler Büyük İşler” programına sponsor olan Egepen Deceuninck Nevşehir Bayisi Hatipoğlu İnşaat, Yozgat’taki Sekili köyü Şehit Osman Pekşen Ortaokulu’na sanat atölyesi kurulmasına destek oldu.

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Büyük Düşler Büyük İşler programı, Yozgat’ın Sekili köyündeki okul binasını çocuklar için rengarenk bir sanat atölyesine dönüştürdü. Egepen Deceuninck sponsorluğunda hayata geçirilen atölye sayesinde çocuklar, duygularını ifade etmenin yollarını öğrenecekler.

Kendilerini Keşfedecekler

Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Sekili köyünün nüfusu sadece 635. Giderek daha az kişinin yaşadığı köydeki çocukların düşlerini gerçekleştirmek için onlara en büyük fırsatı elbette okulları sunuyor. Duyguları ifade edebilmek, sanatla tanışabilmek için çok fazla şansa sahip olamayan çocuklar, TRT Belgesel kanalında yayınlanan “Büyük Düşler Büyük İşler” programıyla yeni bir yolculuğa çıkıyor. Köydeki ortaokula sanat atölyesi yapıldı. İç Mimar Ayşe Senem Göral ve Sanat Yönetmeni Yelkan Korkutan’ın imzasını taşıyan bu atölye ile çocukların duygularını ifade etmelerine, kendilerini keşfetmelerine olanak tanındı. Köydeki çocuklar, Covid-19 salgınının seyrine göre atölyeleriyle buluşmak için gün sayıyor.

egepen 02a

Tamer ÖZEN: “Çocukların Yanındayız”

Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer ÖZEN, kalitesi ve yenilikleriyle PVC pencere sistemlerinin öncü firması olmaktan duydukları mutluluğu, çocukların dünyasını renklendirerek artırdıklarını belirtti. Özen, pandemi döneminin özellikle çocukları çok etkilediğini belirterek “Çocuklarımıza duygularını ifade edebilecekleri, sanatla tanışabilecekleri alanlar sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocukların yanında olmaya devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimizle ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağız” dedi.

Great Support From Egepen Deceuninck To The Future of The Kids!

Türkiye’s window Egepen Deceuninck keeps on making the dreams of the children, who are the future of Turkey, come true. Having become the sponsor of “Great Dreams, Great Works” Program being televised in TRT Documentary Channel, Egepen Deceuninck’s Nevşehir Dealer, Hatipoğlu İnşaat, has contributed to the building of an art workshop at Martyr Osman Pekşen Secondary School of Sekili Villafe in Yozgat City.

Powered by OrdaSoft!