Egepen Deceuninck, Geniş Bayi Ağıyla Müşterilerinin Beklentisini En Üst Seviyede Karşılıyor

Pandemi döneminde hijyen ve sosyal mesafe kurallarını titizlikle uygulayan Egepen Deceuninck, Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren yaklaşık bin 500 bayisi ile müşteri beklentilerini en üst seviyede karşılıyor.

 

 

 

egepen 1a

Kolay ulaşılabilirlik ve hızlı çözüm hizmetiyle sektörde fark yaratan “Türkiye’nin Penceresi” Egepen Deceuninck, pandemi döneminde de kalite anlayışından ödün vermeden hizmet etmeye devam ediyor. Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren yaklaşık bin 500 bayisi aracılığıyla mükemmel niteliklere sahip ürünlerini, “maske, mesafe, hijyen” kurallarına uyarak müşterilerine ulaştırıyor. Tüm dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, hem hizmet hem de ürün yelpazesinde mükemmeli yakalama vizyonu ile hareket eden Egepen Deceuninck, geniş bayi ağı sayesinde müşteri beklentilerini en üst seviyede karşılıyor.

Tamer ÖZEN: “Başarı Hikâyemizi Yazmaya Devam Edeceğiz”

Mükemmel ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip Egepen Deceuninck ürünleri, yenilikçi, çevre dostu ve yüksek müşteri memnuniyeti anlayışına dayalı olarak üretiliyor. Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer ÖZEN, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da konfor ve güveni bir arada sunan, dekorasyonun ayrılmaz bir parçası olarak her mekâna uyum gösteren ürünleri sunmayı sürdüreceklerini belirterek “Geniş bayi ağımızla birlikte ilklerin öncüsü olmaya, işimizde uzmanlaşmaya ve başarı hikâyemizi yazmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Egepen Deceuninck Fulfills Its Customers’ Expectations Preeminently, Thanks To Its Broad Network Of Dealers

Having been strictly complying with the hygiene and social distance rules throughout the pandemic period, Egepen Deceuninck fulfills its customers’ expectations preeminently, thanks to its nearly 1500 dealers operating in all regions of Turkey.

egepen 1c

egepen 1b

Powered by OrdaSoft!