asf cam balkonASF Cam Balkon, Geleceğe Yatırım Vizyonuyla 2021’de Satış Ağını Genişletmeye Odaklanacak

2015 yılından bu yana geleceğe yatırım yapmak vizyonuyla sektöre değer katan ASF Cam Balkon’un Kurucusu Ferhat KIZGIR’dan firmanın faaliyet alanları ve 2021 hedefleri hakkında bilgiler aldık.

 

asf cam balkon 1

ASF Cam Balkon olarak 2005 yılında cam ve cam mamulleri satışı yapmak üzere yola çıktıklarını, İlk günden bu yana sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek geleceğe yatırım yaptıklarını vurgulayan ASF Cam Balkon Kurucusu Ferhat KIZGIR, firmanın faaliyet alanları hakkında şu bilgileri verdi: “Geleceğe yatırım vizyonu ve prensipli bir çalışma anlayışını ilke edinen firmamız; cam balkon, kış bahçesi, giyotin, pergole ve buna benzer pek çok fonksiyonel camlama ihtiyaçlarına uzman ekip ve deneyimli kadrosu ile hitap etmektedir. Sektörümüzde aynı işleri yapan firmalardan bizi her zaman açık ara önde tutan farkımız; kaliteli ürün kullanımı, marka bayilikleri ve özellikle kusursuz işçiliğimizdir. Satış öncesi ve sonrasındaki müşteri memnuniyeti, temel taşımızdır.”

asf 01

Koronavirüs Yatırımları Durduramadı

Sektörün, 2020 yılını etkisi altına alan koronavirüsün olumsuz etkilerini yaşamaya devam ettiğini kaydeden Ferhat KIZGIR, ASF Cam Balkon olarak yaşanan bu olumsuzluklara rağmen, yatırımları sürdürüp, personel sayısını da artırarak hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Ferhat KIZGIR, 2021 hedeflerine ilişkin şu açıklamada bulundu: “2021 hedeflerimizin arasında yurt dışı satışlarımızı genişletmek yer alıyor. Yurt içinde ise İstanbul ile sınırlı kalmayıp Edirne’den Muğla’ya, Tekirdağ’dan Sivas’a kadar pek çok projeye imza attık. Beklentilerimiz, tabii ki gerekirse personel sayımızı katlamak sureti ile bu yelpazeyi genişletmektir. Sektörümüzde çok sayıda cam balkon firması yer alıyor. Bu firmalar arasında marka oluşturabilmiş, kemikleşmiş bir müşteri kitlesi olan çok az sayıda firmadan biriyiz. Sektördeki bu konumumuzu yukarıya taşımak adına çalışmalarımızı soluksuz sürdüreceğiz.”

ASF Cam Balkon is to Focus on Expanding Its Sales Network in 2021, Thanks to Its Vision of Investing in the Future

We gained information on the company’s fields of operation, and on their goals for 2021 from Ferhat KIZGIR, the Founder of ASF Cam Balkon, which has been adding value in the sector since 2015, thanks to its vision of investing in the future.

asf cam balkon 1b

Powered by OrdaSoft!