uvtek1UVtek, Woodtech 2020 Fuarı’nda Yeni Ürünlerini Tanıttı

Türkiye’nin ilk ve tek roller sistem yüzey boyama makineleri üreticisi UVtek; mobilya, ahşap ve orman ürünleri endüstrisine yönelik geliştirdiği teknolojik ürünleriyle Woodtech 2020 Fuarı’nda dikkatleri üzerine çekti.

UVtek’in Accema, UVCare markaları altında geliştirdiği inovatif ürünleri, Woodtech 2020 Fuarı’nda yerli ve yabancı katılımcılar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Pandemi nedeniyle sadece 2 salonla gerçekleştirilen fuarda, yabancı yatırımcıların ağırlığı gözlendi. UVtek’in standına katılımın yüksek olması, fuarın başarı oranını artırdı.

Fuar sırasında, UVtek ailesinin yeni üyesi Sandema marka zımpara makinesi ile UV ışık sistemli hava ve ortam dezenfeksiyon cihazlarının tanıtımı yapıldı.

Boyama Hattı Anlaşması Imzalandı

Orman ürünleri sektöründe uluslararası üne sahip Starwood Orman Ürünleri ile UVtek arasında gerçekleşen 2’inci boyama hattı anlaşmasının final görüşmeleri ve imza aşaması da fuar ile aynı dönemde tamamlandı. 100 m/dk hızda çalışacak, 25.000-30.000 plaka/gün kapasite hedefine sahip yeni boyama hattı ile Starwood Orman Ürünleri’nin global pazardaki gücününün desteklenerek, Türkiye ekonomisine sağlanan katma değerin artırılacağı bildirildi.

Uvtek Introduced Its New Products at Woodtech 2020 Fair

Uvtek, Turkey’s one and only producer of roller system surface painting machines has attracted attention in Woodtech 2020 Fair, thanks to its technological products it has developed for furniture, wood, and forestry products industry.

uvtek

Powered by OrdaSoft!