Esat ERDURAK’ın 50 Yıllık Başarı Hikâyesine, Win&ArtProje ve ALU&Art Dergilerinden Plaket

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, pencere sistemlerine kazandırdığı en yeni teknolojilerle dünyanın alkışladığı Esat ERDURAK’a, 50 yıllık örnek başarı hikâyesinden ilham alarak plaketimizi taktim ettik.

 

ersas plaket

Yapı sektörünün tüm alanlarını temsil eden firmaların sesi olan Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, sektörde köklü tecrübenin eseri olan başarı hikâyelerini keşfetmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda; fuarlar, basın toplantılarını, ödül törenlerini yakından takip ederek yerel ve uluslararası firmalarımızın başarı hikâyelerini sizlerle buluşturuyoruz. 1970 yılında pencere sektörüne adım atan, sektöre kazandırdığı ilklerle 50 yıllık örnek bir başarı hikâyesi çizen Esat ERDURAK, bu isimler arasında en çok dikkat çekenlerden… Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak kendilerini ziyaret ederek, 50 yıl önce başlayan ilham veren başarı hikayesi ve sektöre kazandırdığı ilklerden dolayı, kendisine plaket takdiminde bununduk.

Dünyadan Alkış Alıyor

1970 yılında, henüz 12 yaşındayken alüminyum pencere yaparak sektöre adım atan Esat ERDURAK, 50 yıllık serüveninde çok önemli kilometrelerden geçti. Dünyanın çok sayıda ülkesine, pencere sistemlerinde en yeni teknolojileri kazandırarak çok sayıda devrime imzasını attı. Türk üretim ve Ar- Ge gücünü geliştirdiği PAL Sistemi ile kanıtlayan ERDURAK, bu sistem ile başta Avrupa olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden alkış aldı. Son olarak dünyada PVC sektöründe devrim olarak tanımlanan MonoBlock uPVC PVC pencere sistemini sektöre kazandıran ERDURAK, dünya konut pencerelerinden yüzde 94 pay alan PVC pencerelerine ilişkin Ar- Ge çalışmalarıyla dünyada sektörün en büyük oyuncuları tarafından takip ediliyor. ERDURAK imzasını taşıyan en yeni teknolojiler, dünyanın pek çok ülkesi tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında ilk sırada yer alıyor.

Plaque from Win&ArtProje and ALU&Art Magazines for Esat ERDURAK’s Success Story for 50 Years

As Win&ARTProje and ALU&Art Magazines, we presented our plaque inspired by his exemplary success story for 50 years, to Esat ERDURAK the company being acclaimed worldwide thanks to the state-of-the-art technologies it has been introducing to the windows systems.

Powered by OrdaSoft!