Şişecam Topluluğu’dan Virüs ve Bakterilere Karşı “V Block” Teknolojisi

Cam sektörünün küresel oyuncusu Şişecam Topluluğu, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirerek bir ilke daha imza attı.

 

 

 

 

 sisecam s68

Şişecam Topluluğu, sahip olduğu üstün Ar-Ge kabiliyeti ve üretimden gelen gücünü birleştirerek, dünyada cam ev eşyası alanında çok önemli bir ilke imza attı. Yüzde 100 yerli teknolojiyi öncelikle cam ev eşyası ürünlerine uygulayacak olan Şişecam Topluluğu, ürünlerini Türkiye’de satışa sunduktan sonra tüm dünya pazarlarına da açacak. Şişecam Topluluğu tarafından geliştirilen “Antimikrobiyal V-Block Teknolojisi” normalleşme sürecine olduğu kadar, Türkiye ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağlayacak.

Turizm Sektörüne Katkı Sağlayacak

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet KIRMAN, dünyanın sayılı cam üreticilerinden biri olan Şişecam’ın bu özel teknolojiyi 45 yıllık Ar-Ge birikimi sayesinde, 2 ay gibi rekor bir sürede geliştirdiğine dikkat çekti. KIRMAN, “Alanında dünyanın önde gelen Ar-Ge merkezlerinden biri olan Şişecam Bilim, Teknoloji ve Tasarım Merkezi tarafından geliştirilen bu teknolojiyi cam ev eşyası üzerine dünyada ilk kez uygulayan cam üreticisi olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gerekli resmi izin süreçlerinin tamamlanmasının ardından “Antimikrobiyal V-Block Teknolojisi” ile donatılan ürünlerimizin ülkemizde kullanılmaya başlanması ile birlikte tüketicilerin özellikle otel, kafe ve restoran gibi dış mekânlardaki sağlık endişelerinin azalacağına ve bu önemli buluşun turizm sektörüne katkı sağlayacağına, ihracat gelirlerimizi de artıracağına inanıyoruz” dedi.

Şişecam Düzcam Met with European Architects in Albania

Şişecam Düzcam, the leading flat glass producer of Europe, participated in Share Tirana 2020 in Albania. Şişecam Düzcam met with European architects and engineers in Share Tirana 2020 in which it is involved as an event partner.

Powered by OrdaSoft!