kaya metalKaya Metal, Geniş Ürün Yelpazesi ile 2021’de Yüzde 30 Büyüme Hedefliyor

Kaya Metal firma sahibi Adnan Tahir ÇENGEL ile firmanın üretim faaliyetleri ile bölgenin ihtiyaçlarını tek elden karşılayan geniş ürün seçenekleri hakkında bilgiler edindiğimiz, 2021 hedeflerini konuştuğumuz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

kaya metal 2

Öncelikle kısaca kendinizden bahsedebilir misiniz?

1961 doğumluyum. 6 kardeşin en büyüğü olarak dünyaya geldim. Düzce’de yaşıyorum. 3 çocuğa, 5 toruna sahibim.

Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Firmamız 1991 yılında kuruldu. 500 metrekare alana sahip kapalı alanımız ve 180 metrekare’den oluşan showromumuz aracılığıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 10 personele sahibiz.  Otomatik kapı sistemleri, alüminyum doğrama ile otomatik kapı imalatı ve montajına dair tüm malzeme ve envanterlere sahip firmamız ile bölgede üstün kaliteli hizmet sunuyoruz.

Üretimde iç piyasaya odaklanan bir firmayız. Geniş ürün yelpazemiz ile Batı Karadeniz bölgesine hâkim bir konumdayız.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Alüminyum doğrama, otomatik kapı sistemleri ve türevlerinin her biri, fabrika kapıları, camlı fotoselli kapılar,

döner kapılar, yangın kapıları, fabrika yükleme sistemleri (rampa körük), kepenk, panjur sistemleri, bariyer garaj kapıları, hızlı PVC branda kapılar, kartlı ve şifreli geçiş sistemleri, plakalı ve HGS’li geçiş sistemleri, turnike sistemleri gibi ürün gruplarımızla bölgenin ihtiyaçlarını tek adresten karşılıyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Yürüttüğümüz her projede saha keşfini çok önemsiyoruz. Keşiften elde ettiğimiz verilerle müşterilerimize ihtiyaca yönelik çözüm ortaklığı sunabiliyoruz.  Kaliteli ürün kullanımı, temiz ve sorunsuz işçilik, satış sonrası verdiğimiz hizmetler de bizi rekabette üstün bir konuma yükseltiyor.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Yenilikçi yaklaşım, kriterlerimiz arasında ilk sırada yer buluyor. Malzeme kalitesi ve termin sürelerine dikkat edilmesi de öncelikli kriterlerimiz arasındaki yerini koruyor. Teslimatını söz verdiği zamanda gerçekleştiren, kaliteli işçiliğe sahip ve üretimini Ar-Ge çalışmalarıyla destekleyen çözüm ortaklarıyla iş birliği yapıyoruz.

Pandemi dönemindeki çalışmalarınız nelerdir? Pandemi faaliyetlerinizde ne tür değişimlere sebep oldu?

Pandemi çok sayıda sektörü olumsuz etkilese de firmamızda olumsuz hava yaratmadı. Bu süreçte hiç boşluğumuz olmadı diyebilirim. Bazı durumlarda yarı zamanlı çalışsak da aynı performansla çalışmalarımızı sürdürdük.

2021 yılının ilk yarısını sektörümüz ve firmanız açısından değerlendirir misiniz?

Yılın ilk yarısını hayli yoğun geçirdik. Bu dönemde ürettikçe yeni siparişler almayı başardık.  Sene sonunda, geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 30 büyüme elde etmeyi hedefliyoruz. Üretim faaliyetlerimiz, sektörün 2 adım önünden gitme hedefimize bizi daha çok yaklaştırıyor.

2022 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

Firmamızı Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapsamlı bir otomatik kapı üssü haline dönüştüreceğimize inanıyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Şahsınız aracılığıyla Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine çok teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı bir gelecek diliyorum.

Kaya Metal Targets 30% Growth in 2021 with its Wide Product Range

We had an interview with Adnan Tahir ÇENGEL, owner of Kaya Metal company, where we got information about the company’s production activities and the wide product options that meet the needs of the region from a single source, and talked about the 2021 targets.

Powered by OrdaSoft!