winperaxWinperax’tan Cam Balkonda Birbirinden Şık ve Kullanışlı Çözümler

“Biz her zaman sağlam adımlarla ilerlemeye ve her geçen gün gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Winperax olarak her zaman yenilikçi ve farklı ürünlerle müşterilerimizin hizmetinde olacağız” diyen Winperax Genel Müdürü İbrahim SERÇE’ye röportaj sorularımızı yönelttik.

 

winperax 82a

Röportajımıza başlarken bize firmanız hakkında bilgi verir misiniz?

Cam Balkon Kapatma Sistemleri ve Kendinden Perdeli Cam Balkon üretmek amacıyla 2003 yılında kurulan Winperax Türkiye pazarına yeni bir ürün kazandırmanın ve yeni bir sektör oluşturmanın haklı gururunu taşımaktadır. Antalya Organize Sanayi Bölgesinde 7000 m² alan üzerinde 5000 m² kapalı alanı olan fabrikamızda hizmet vermekteyiz. Kurulduğu günden bugüne, kararlı ve emin adımlarla sürekli büyümekte olan şirketimiz Antalya Merkez ve çeşitli merkezlerdeki bayileriyle Türkiye genelinde ve dünyada hizmet vermektedir. Şirketimizin kalite ve hizmet anlayışı çerçevesinde oluşturmakta olduğu bayi sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Tüketici ihtiyaçları dikkate alınarak dizayn edilen çeşitli sistemler, müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Ar-Ge faaliyetlerimiz devam etmekte olup, optimum faydanın sağlanması hedeflenmektedir. Siz değerli müşterilerimize ulaşmak için 2003 yılından bu yana tüm fuarlarda stant kuran firmamız reklam çalışmalarına da ara vermeden devam etmektedir. Şirketimiz üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerde toplam kalite yönetimi anlayışıyla ilerlemekte, tecrübeli kadroları ile koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Üretimini/bayiliğini yaptığınız ürünler ve markalar ile ilgili bilgi verir misiniz?

Winperax markası bizim patentli bir markamızdır. Bunun dışında herhangi bir markanın bayiliğini yapmıyoruz. Demir ve metal aksamları dışarıdan ham olarak alıyoruz, kendi bünyemizde işliyoruz. Aynı zamanda plastik hammaddeyi de dışarıdan ham olarak alıyoruz, kendi enjeksiyon makinemizde kendi kalıplarımızda imal ediyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Yine ürünlerimizin tamamı Winperax markası adı altında patentlidir. Bütün ürünleri Ar-Ge çalışması kendi bünyemizde yapılmaktadır. Ar-Ge çalışmalarında şıklık, sağlamlığı her zaman ön planda tutuyoruz. Üretimimden satış ve pazarlamaya ve montaja kadar her zaman ürünlerimizin arkasındayız. Herhangi bir sorun yaşandığı zaman anında müdahale edebiliyoruz. Bu her zaman başarının 1 numaralı kuralıdır.

İhracat noktalarınızdan ve hedeflerinizden bahseder misiniz?

İhracatlarımız şu anda yaklaşık 30 ülkeye devam etmektedir. Hedefimiz dünyanın dört bir yanında Winperax markasını tanıtmaktır. Ve bunun için de bütün çalışmalarımız devam etmektedir.

Katıldığınız İstanbul Avrasya Pencere Fuarı’nı değerlendirir misiniz?

Corona virüs salgını nedeniyle bu sene katılım düşüktü ama genel olarak fuar, iyiydi. Biz her zaman bu tür fuarlara katılmaya devam edeceğiz.

Fuarda sergilediğiniz ürünler ve yenilikleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

Ultra ısıcamlı katlanır cam balkon sistemi – ısıcamlı sürme sistem – giyotin sistemi – pergola sistemi- cam tavan- rüzgar kırıcı sistemi- roolling roof sistemi.

Ultra ısıcamlı katlanır cam balkon sistemi her evin balkonuna takılacak ve balkonu oda gibi kullanılacak tarzda ve şıklıktadır.

Isıcamlı sürme sistemi hem balkonlarda hem de iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilecek bir sistem olup ısı yalıtımı çok yüksek bir sistemdir.

Giyotin sistemi iş yerlerinde, kafe ve restaurantlarda aşağı doğru açılınca cam korkuluk sistemi; yukarı doğru açılında ise mekanı kapalı bir alan haline getirme özelliğine sahip bir sistemdir. Aynı zamanda ısıcamlı ve vasistaslı sistemleri de mevcuttur.

 

winperax 82b

Pergola sistemi yine kafe ve restaurantlarda, sigara yasağına takılan mekanlarda rahatça kullanılan bir sistem olup her mevsim ve hava şartlarına göre kullanılabilir.

- Rüzgar kırıcı sistem, mekanın çok fazla rüzgar alan yerlerinde kullanılan bir sistemdir.

- Cam tavan sistemide otel ve restaurantlarda gökyüzünün güzel manzarasını izlemeye fırsat sunan şık bir sistemdir.

- Rolling roof sistemi yine kafe ve restaurantlarda kullanılan bir sistem olup aynı zamanda alüminyum lamel yerine camda kullanılma özelliğine de sahiptir.

2020 yılı içinde yurtiçinde ve yurtdışında katılım sağlayacağınız fuarlar nelerdir?

İçinde bulunduğumuz salgın nedeni ile ertelenen, iptal olan bir çok fuar oldu. İlgilendiğimiz fuarlar bu sene içinde düzenlenebilirse ve sağlık açısından bir risk taşımaz ise katılım sağlayacağız.

2019 yılını markanız ve sektörümüz açısından değerlendirir misiniz?

2019 yılı gerçekten çok güzel bir yıldı. 2020 yılına umutlarla baktırdı bize. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışında kendimizi daha fazla tanıtma imkanı bulduk.

2020 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

Her zaman Winperax markamızı 1 adım daha ileriye götürmek istiyoruz. Her zaman Winperax için daima en iyisi diyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje / ALU&Art Dergilerine teşekkür ederiz. Winperax olarak her zaman sağlam adımlarla ilerlemeye ve her geçen gün gücümüze güç katmaya, yenilikçi ve farklı ürünlerimizle müşterilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

Solutions More Elegant and Practical Than One Another From Winperax

We interviewed with the General Manager of Winperax, İbrahim SERÇE, who stated that: “We keep on moving forward with firm steps, and adding to our strength at all times. We, as Winperax, shall always be at the service of our customers with innovative and unique products”.

winperax 82c

Powered by OrdaSoft!