oz iren penÇıraklıktan Patronluğa

Şanlıurfa’da Egepen Deceuninck bayisi olarak 2013 yılından bu yana doğru ve kaliteli PVC doğrama ürünlerini müşteriyle buluşturan, mücadeleci bir kişiliğe sahibim diyen Veysi İREN, sektöre nasıl başladığını anlattı.

 

 

oz iren pen 81a

Röportajımıza başlarken sizi tanıyabilir miyiz?

1988 yılında Şanlıurfa’da doğdum. İlkokul ve ortaokulu da Şanlıurfa’da okudum. Ailemin maddi durumu iyi değildi. Bu nedenle okula devam edemedim, PVC doğrama atölyesinde çıraklık yapmaya başladım. 13 yıl boyunca bu alanda çalıştım, işi öğrendim, ustalığın hakkını vermeye gayret ettim. Kendi işimi yapmaya karar verince 2013 yılında küçük bir dükkan kiraladım.

Kendi iş yerinizi açmak zor bir karar mıydı?

Hem evet, hem hayır. Zor şartların üstesinden gelebilen, çalışkan bir yapım var. Mücadeleci bir kişiliğe sahibim. İşimi çıraklıktan itibaren çok iyi öğrendiğim için aslında neyi, nasıl yapacağımı, yapmam gerektiğini de çok iyi biliyordum. Kendi iş yerimi açtıktan sonra Egepen Deceuninck markası ile çalışmaya başladım. O küçük dükkanda başlayan işimiz, şimdi 12 personeli olan 700 m2 atölyede devam ediyor. Büyük projelere imza atıyoruz ve bunda Egepen Deceuninck kalitesinin yeri, rolü çok büyük.

Firmanızın yapılanması ve faaliyetleri hakkında bilgi verir misiniz? Hangi ürün grupları ile sektöre hizmet veriyorsunuz?

Üç ustabaşı ve 9 personelimiz var. PVC doğramanın yanı sıra alüminyum doğrama, iç kapılar ve çelik kapılar konusunda her türlü hizmeti sağlıyoruz. Bizim işimiz, müşteri memnuniyeti. Bunun için ihtiyacına en uygun, en kaliteli ürünü sunuyoruz. İşçiliğimiz de yaptığımız işin en önemli yanı. Farkımızı burada ortaya koyuyoruz. Ben de PVC doğrama sektöründen, işçiliğinden geldiğim için yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum. Bunu da müşterilerimize yansıtıyoruz.

Bayisi olduğunuz markayı tercih etme sebepleriniz nelerdir?

Hep söylediğim gibi sektörün içinden, işçi olarak gelmek benim PVC sektöründeki tüm markaları yakından tanımamı sağladı. Kaliteli ürünleri ve bu ürünlerinin arkasında durması ile Egepen Deceuninck hep tercih edilen bir markaydı. Ben de iş yerimi açtığım zaman Egepen Deceuninck bayisi olarak kaliteli ürünleri sunmayı istedim.

Fuar katılımlarınızdan bahseder misiniz?

Sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip etmek için fuarlara mümkün olduğunca katılmayı istiyoruz. Bu yıl da İstanbul Avrasya Pencere Fuarı’nda olacağız. Ayrıca Star Fuarcılık tarafından 9-12 Nisan arasında Şanlıurfa’da düzenlenecek 8. Şanlıurfa Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı’na katılacağız.

2019 yılını sektörümüz açısından değerlendirir misiniz?

Bildiğiniz gibi geçen yıl fiyatların yükselmesi, inşaat sektöründe duraklamaya neden oldu. Bu bizim sektörümüze de yansıdı.

2020 yılı hedeflerinizden bahseder misiniz?

Kaliteli işçiliğimizle öne çıktığımız büyük projelere imza atmayı, sektörde daha ileriye gitmeyi ve büyümeyi hedefliyoruz. Bunun için hem ülkemizin içinde bulunduğu şartları en iyi şekilde değerlendirmeyi hem de yeni projelerle, yaşanan duraklamaların üstesinden gelmeyi amaçlıyoruz.

Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Öziren PVC ve Alüminyum Ailesi olarak biz teşekkür ederiz.

From working as an Apprentice to being the Boss

Mr. Veysi İREN, who has been providing the right and quality PVC joinery products to the customer, as an Egepen Deceuninck dealer in Şanlıurfa, since 2013, and who says that he is a fighter, explained how he started working in the sector.

 

oz iren pen 81b

Powered by OrdaSoft!