pukad logoPÜKAD, Avrasya Fuarı’ndaki Yerini Aldı

PÜKAD’ın da desteklediği Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarı; 6-9 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlendi. Sektörünün bir araya geldiği fuar Reed Tüyap tarafından Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

 

 

 

pukad 76a

Fuar, PÜKAD Onursal Başkanı Dr. O. Muzaffer TAMER ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de yerini aldığı açılış töreniyle sektör profesyonellerine kapılarını açtı.

Pencere, kapı, cam ve alüminyum sektörünü bir araya getiren fuarda sektörün gelişimi için önemli iş birliklerine imza atıldı. Önceki yıllara oranla yabancı katılımcı ve ziyaretçi sayısındaki artış ise dikkat çekti.

PÜKAD standının ve üyelerinin de büyük ilgi gördüğü Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarı gerek ticari ve gerekse ikili görüşmelerle sektöre umut verdi.

PÜKAD Onursal Başkanı Dr. O. Muzaffer TAMER ve PÜKAD Genel Sekreteri Aynur ACAR’ın Avrasya Pencere Fuarı’nın 3. Gününe ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe denk gelen doğum günleri için fuar standında pasta kesilerek kutlama yapıldı.

Win&ART Proje ve ALU&Art Dergileri olarak bizler de doğum günlerini kutlar, sağlıklı ve mutlu yaşlar dileriz.

PÜKAD participated in Eurasia Fair

Eurasia Window, Door, Glass and Aluminum Fair, supported by PÜKAD as well, was held between 6-9 March 2019. The fair where the sector met was organized by Reed Tüyap at the Tüyap Fair and Congress Center.

 

pukad 76b

pukad 76c