sarl alfo logoSarl Alfo, Cezayir Batımatec Fuarı’a Katıldı

Cezayir’de 24 - 28 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen Batımatec 2019 Fuarı’na Sarl Alfo bu yıl da katılım gerçekleştirdi.

 

 

 

sarl alfo 76a

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cezayir Batımatec Fuarı’na katılan Sarl Alfo başarılı bir fuar organizasyonu geçirdi. Birçok ürün grubuyla iş ortaklarına katkı sağlayan Ali ŞAHİN fuar sonrasında fuara dair açıklama yaptı. Fuarların, sektör profesyonelleri için önemli ticari platformlar olduğunu söyleyen ŞAHİN, Batımatec Fuarı’nın Türk sektör temsilcileri için yurtdışındaki fırsatların belirlenmesi açısından önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı. Fuara oldukça gösterişli bir stant ile katılan Ali ŞAHİN, Türkiye’nin gururu olarak global pazarlarda başarılı organizasyonlara imza attıklarını sözlerine ekledi.

Cezayir Batımatec Fuarı’nda sektör profesyonelleri, firma yetkilileri ve davetli misafirleri için düzenlediği yemek davetinde birlikte güçlü olmanın önemine vurgu yapan Ali ŞAHİN, fuar organizasyonu süresince gerçekleştirilen ikili iş görüşmelerinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Sarl Alfo attended Algerian Batımatec Fair

Sarl Alfo once again attended the Batımatec 2019 Fair organized in Algeria as of 24-28.03.2019.

 

sarl alfo 76b

sarl alfo 76c